Lite kort på rummet

Ja nu är man klar med renoveringen, de enda som fattas är väll lister, men ja de kommer ju. Så nu är första natten man ska sova här uppe :) Har fått min box och kanalerna funkar, så nu har man tänt lite ljus och myser. Varit på Jysk och köpt mig ett överkast, matchar väldigt bra :). Är väldigt nöjd :D

Själva tapeten

Sängen

Lite mysigt med ljus

"Kissing Girls" är ju inte helt fel

 


Film kväll

Nu börjar man bli lite trött och seg, nog dags att krypa under täcket tror jag.
Har varit en slö dag idag, inte gjort något direkt, men de är ju söndag, vilodag?! hehe

Prata en sväng med Hanna på msn, kul men de känns fortfarande i hjärtat, skulle absolute inte klara av att prata i telefonen, som exempel. Skulle kännas konstigt.

Ja hoppar nog snart sönder viasat boxen, den gör mig totalt galen, man får psykiska rubbningar av den. gaaahh!

Idag har man kollat på Jurassic Park 2, ettan såg vi i förrgår och 3:an blir nog på Tisdag tror jag :) Bara älskar de filmerna :) Lite roligt att Peter Stormare säger några svenska ord med :).

Längtar efter vintern, tills det börjar bli lite kyligt ute och efter massa snö :) + att ja vill att alla kryp ska dö nu, äckligt!

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, ska åka med mamsen upp till NÄL för undesökning, inget kul att åka själv ju. Och sedan kommer nog farmor och faster på besök, får passa på och göra intervjuen då haha, lite bakhåll sådär *skratt*

Imorgon börjar kurs nr 2 också, Psykiatri, får hoppas den är något att ha, och att den kanske är lite bättre utformad än den vi började på denna vecka. Allt är webb baserat, men de ska nog gå bra, hoppas de inte är några direkta grupparbeten.

Lite tråkigt när man tror bra saker om någon och sedan verkar de inte alls vara så, tråkigt när förväntningarna inte levs upp eller har avtagigt. Lite besviken måste jag säga *suck*. Viste ifs inte vad jag skulle förvänta mig från början heller, men inte riktigt det här från dig, de va synd det.

Uttråkad

uhh idag har varit en otroligt tråkig dag, fått gjort lite små fix men annars inget, inte haft någon lust idag. Nu är ja mer sugen på att gå ut och festa än ja va innan :S. Hade inte varit dum att åka ned till gbg och festa lite.

Varför kan inte kärlek vara lika underbart i verkligheten som det är på film. Bara där träffas det rätt. Men vem vill inte uppleva film kärlek. En gång förlänge sedan gjorde jag det, men den kärlek försvann, får hoppas det kommer en ny sådan.

Man får lite ont i hjärtat när man ser alla "kärleks filmer" *suck*
Jag saknar kärlek otroligt mycket.
Jag tror definitivt på kärlek vid första ögonkastet, men frågan är om den kärlek håller?
Jag har blivit blixt kär vid första ögonkastet, ja blir inte lätt kär,
men ibland känns det verkligen rakt igenom kroppen.
Men hittils har de inte funkat :(.

Hitta grejer som tillhör ex:et, de gjorde lite ont att titta på, får hitta någonstans att lägga dem för framtiden, nu vill ja inte bli påmind, även om det snart gått två månader, så är det ändå inte lätt, en känsla försvinner inte bara sådär, även om man kunde önska det. Tiden läker alla sår.

Ösregn

Idag blev det en dag i trollhättan med brorsan, blev en sväng på bibblan och sedan lite shopping i stan. Fick köpt mig lite smink, filmer och snus. Fick flyttat över pengarna från de gamla busskorten med, sista dagen på måndag.

Blev att vi åkte till willys och handlade och hämtade upp mamsen, och på väg ut började de verkligen ös regna, helt genom dränkt av att lasta in varorna i bilen, körde nog hem i 50 km/t.

När ja kom hem blev det till att fixa till rummet, nu är de nästan klart, nu väntar jag bara på viasat kortet har fått boxen idag, sedan är allt kanon. Det är så jävla snyggt, ja är grym haha (lite självgod får man allt vara ibland).

Ikväll blir det till att kolla på film och bara slöa och hålla värmen *skönt*

Imon ska vi nog börja renovera Fredriks rum, har allt får hoppas spaklet räcker bara.

*vill ha fjärillar i magen - vill vara tokigt kär*

1:a skoldagen

Ja då har 1 av de 2 nya kurserna startat och man har varit i skolan, riktigt härligt att komma tillbax och kul att få träffa alla igen :). Har blivit väldigt mycket prat idag :) Inte lätt att ta igen tre månader på 1 dag.
Visar sig att vi har bara 1 föreläsning/seminarie till i skolan på 9 veckor, alla är strimad så man får titta hemma + att vi har ett webb sem oxå, de kommer inte gå bra haha. I denna kurs är det bara ett grupparbete :) Skulle kunna hjula av glädje, ja tycker verkligen inte om grupparbete haha. Får hoppas att de inte är så många i den andra kursen.

Fick min tröja idag, tråkigt nog så fick jag inte den jag skulle pga att man inte var med på hälsodagen innan vi slutade, så man fick ta de man fick, va i alla fall medium men inte tjej modellen :(. Tur att man var där i alla fall, fanns bara 2 tröjor och 1 av oss var borta, tråkigt U :(. Trodde att de skulle vara lite snyggare oxå, men men, lite kul i alla fall att ha en tröja där det står att jag är HÄLSOCOACH på :D.

Usch, är helt slut nu, men de blir csi sedan och efter det blir det scary movie 3. I morgon blir det en sväng till thn med Alex, man får ju vara en snäll syster och åka med han till bibblan haha.

Äntligen..

Nu är det äntligen klart :) Nu ska tapeterna få torka in och imon kan jag sova där :D Så jävla underbart, längtar!
Har ställt i ordning allt så imorgon ska lite tavlor upp, sängen ska bäddas och fönstrena tvättas :)

Vi började tapetsera klockan 11 i morses och var klara klockan 16, det blev sååå jävla bra, grymt snyggt. Efter de har vi monterat ihop lite möbler och fixat i ordning och de va jag klar med klockan kvar i sju, sedan var de bara in i duschen och sedan lite mat i magen. Ja är helt slut i kroppen, värker överallt.

Mönsterpassning på tapeterna och trångt var de, men så jävla nöjd :D Och fick hjälp av min söta lilla lille bror, värsta goa killen, finns ingen bättre :)

Nu blir det bara att slöa i soffan, de kan behövas :D

Linas Kvällsbok

Haha den filmen skäms man för, värsta fucking åmål kopian utan de lesbiska haha. Men den ger ett gott skratt och den har fina minne med sig, "de va en otroligt mysig kväll". I kväll har jag tänkt på dig och den kvällen (F).

Rusta - Jysk - Ikea

Jag idag har man varit nere i Göteborg och handlat lite saker.
Första turen blev till Rusta för att köpa tapeter, och de fanns inte där heller *arg* Så jag fick ta något annat, så jävla surt när man verkligen har fastnat för något så är det slut *suck*. Men det gick ändå åt 1000 kr för tapeterna, dyrt!
Andra turen blev Jysk, men där handlade jag inget, utan de gjorde mamsen.
Tredje turen var ju då Ikea :D, Blev lite prylar och grejer :). Blev en vägg hylla, 1 mindre bokhylla, lite boxar och sådant, lite ljusfat-ljus-stenar, trodde de skulle gå på en del med handla under 600 kr hehe, så man får väll åka tid igen nästan månad :). Blev lite fik och gott oxå, lite mysigt. Har varit en härligt dag men man blir trött.

Imorgon blir det tapetsering, städning, montering av bokhylla + databord och sedan lite inredning, kommer nog bli nice. Måste hinna till biblioteket oxå och låna lite böcker till skolan.

På Torsdag blir det skola 13 - 16, men åker redan klockan 11.
På Fredag blir det nog en tripp till Trollhättan, 1 timmes fika något?
Lördag, fest kanske..? :D

Förstår inte.. ?

Ibland får jag inte fram något vettigt svar från mig själv, ja gör mig själv förvirrad. Jag vet inte hur jag ska känna längre. Ibland när ja ser en bild av dig eller hör dit namn saknar jag dig fruktansvärt. När ja ser en bild av dig känner jag saknaden av dina kyssar, men de vara bara för en kort sekund, men den sekunden gör ont. Behöver något som får mig på andra tankar.
I mellanåt händer saker man inte riktigt kan styra över, men ja du har ju varit en otroligt stor del av mitt liv, så de är ju inte direkt konstigt att det blir så.

Får hoppas att de inte tar allt för lång tid att komma över dig, de skulle vara otroligt jobbigt, samtidigt som ja ändå inte vill komma över dig, man vill väll på något sätt hålla kvar i det som var.

Ibland blir det fel..

Går dagen blev inte riktigt som den skulle eller som ja hade förväntat mig att den skulle bli!

Först blev det till att färga håret på både mig och mamsen, sedan bar de iväg till Trollhättan för att köpa takfärg och ja lite annat som de alltid blir. Blev att vi var bort i nästan 4 timmar. Blev helt totalt slut och kunde inte sluta gäspa.

Skulle åkt iväg på fest hos august och träffa Malin, men från början skulle ja vart fyllechaffis men de blev instället, men blev inte att ja åkte in, ja va så trött att ja inte kunde stå på benen, såg i kors och bara var helt vimsig. Ville inte sätta mig i bilen och köra iväg till då, kändes inte riktigt säkert. Och lyckades därmed gör folk sura och besvikna, men inte så mycket jag kan göra åt det nu, men jag ser heller att ja håller mig vid liv än att somna vid ratten i alla fall. Otroligt tråkigt att ja inte kunde åka i alla fall och eftersom ingen vill att ja gott gör det hela så får de väll va, inte så mycket ja kan göra åt det heller!

Blev lite film med min bror i stället, satt bara och skratta åt inget hela tiden, helt totalt borta i huvudet, men somnade som en stock.

Jag idag har jag målat klart taket i alla fall :D. Blev fyra målningar men nu är de definitivt vitt i alla fall. Otroligt jobbigt att måla snedtak och såg ut som en snögubbe haha. Helt vittäckt över allt.
Och jag har fått badat lilla Bamse med, passa på när de är fint väder :D

På tisdag blir det till att köpa tapeter, hoppas de jag vill ha finns nu, synd att de är mönsterpassning bara, men de bästa är att de klistras på väggen, lite lättare då.

Nä nu blir det till att slänga sig i soffan och glo på lite serier, vila ryggen lite. I kväll blir de lite film med Alex.

Börjar man bli sjuk?

Idag har varit en riktigt slö dag, mestadels kollat på tv, men har ändå lyckats tvätta och laga mat hehe.
Blev lite serier och typ 3 filmer, men rätt skönt att ligga å titta på tv när de regnar ute :D

Mår inget vidare, har haft huvudvärk hela dagen och haft lite frossa :S. Säg nu inte att man börjar bli sjuk!

Får pengar redan på måndag, helt fantastiskt :D. Så de blir det till att köpa tapeter nu då och tagfärg så kan jag äntligen få nana i min säng. Kommer nog bli att man köper en ny tv oxå, så man kan slänga ut sin skit man har, men de tar vi i slutet av månaden.

Och jävla viasat, så dåååligt att man inte kan ha mer än fyrling i hemmet, de flesta familjer är fler än fyra personer, i dont like them any more. Så får se vad man ska göra åt det hela bara.


Nä blir till att slänga ned huvudet på kudden nu och vila de, för de känns som jag ska explodera snart :(

Irriterande

Jävla visat box, ja hatar den. Den har inte för väsen på flera dagar, och bara för man ringt till viasat så börjar den igen, man blir ju galen. De får ge mig en ny, man blir ju tokig av att lyssna på den.. annars kommer ja nog slänga den igenom fönstret. Man får världens huvudvärk av den...!

Slumdog Millionaire

Den va riktigt bra, och verkligen en drama, så otroligt sorglig och hemsk :(. Man får lite ont i hjärtat när man tittar på den. Men definitivt något jag rekommenderar att titta på.

Skulle gått bygg

Ja då har man gjort den sista idag då, slipat, nu är de bara målning och tapetsering kvar :D, så jävla härligt. Men nu vill ja änna har mer projekt, älskar renovring och att få fixa, ångrar att ja inte gick bygg på gymnasiet, hade varit så mycket roligare :).

Ikväll blir det lite film: Slumdog millionaire. Får hoppas den är bra :D Imon blir det lite skräckis :D

På lördag ska man kanske vara fylle chaffis åt sin mor, kanske får träffa Fredrik lite och sedan Malin :) Vore underbart kul :).

Nu är ja grymt trött, hade hur mycket energi som helst för 1 timma sedan. Men nu sitter jag och tränar mage och rygg - här vibbrerar det hehe *leer*

Jag för står inte..

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller känna, är förvirrad inombords. De är skönt att vara "ensam" men ändå inte, de är nog något ja behöver lära mig! Va längesedan det var så här, man känner sig ensam. Man både saknar det man hade men ändå inte,
kanske man är kär i kärleken.. ?

Jag vet inte riktigt vad jag vill..

“Invisible tears are the hardest to wipe away."

“Sometimes in order to not fall apart,
you have to let go of what keeps you together.”

And when we have fallen apart we can but the pices back in the right order,
and feel hole again.

5 timmar

Jag idag blev det fem timmar av tapet bort tagning, jävlar va de kan sitta hårt. Underbart härligt när det börjar så här:
Vägg - spackel - tapet - spackel - målarfärg - tapet
, vilket lager att skrapa bort, väldigt händigt med en vattenspruta och en spackelspade :D. Har fått spacklat till allt nu så imon är det bara slipning kvar :D Härligt. Och sedan om nån vecka blir det till att måla taket och sedan tapetsera :D. Sedan är de klart.. så otroligt skönt speciellt att de jobbiga är över :).

Blev inläggning av golv i går med, ifs provisoriskt, fattades skivor i golvet pga att trappan har stått där, så de blev ilagt igår med, tur att man har en lite söt lille bror som hjälper en, så tråkigt att greja själv :)

Haft en riktig rolig dag oxå, vi har lyssnat på massa 90 - tals musik, låtarna var verkligen tjatiga då, enormt mycket upprepningar och de var verkligen pojkbandstiden haha. Men man fick go skratt och man kunde sjunga med haha, så roligt kan man ha i ett litet rum på nästan 12 kvm och skrapa tapeter haha.

Nästa vecka en sväng till Ikea kanske *leer* Vore inte dumt, behöver handla lite saker :) Plus att man har något att göra.

Skräck film

Varför..? Kolla på skräckfilm själv, när ja vet att ja blir nojjig av de?! De är ju helt sjukt. Även om jag sett filmen flertal ggr så blir ja lika äcklad och rädd. Skräckfilmer gör ju än bara rädd, varför sätta igång adrenalinet :S.

Nää nu blir de att krypa ned under täcket.. För hoppningsvis inom 3 - 4 veckor får ja sova i min säng igen, läääängtar så otroligt mycket, finns inget bättre och skönare :D Kommer sova som en lite prinsessa hihi

"Träningsvärk"

Fy fan vilken träningsvärk ja har, de gör verkligen ont i hela kroppen, kan knappt röra mig.
Fjärde dagen man håller på nu, idag 7 timmar av renovering i stället, skönt att ha något att göra, men det tar verkligen på en.

Ja då har man fått schema för skolgången, inte många lektioner man har på plats, tråkigt när de är webb föreläsningar. Verkar vara hemtentamen på båda ifs och de är ju skönt.

Ja idag finns de verkligen inget kul på tv, vad ska man titta på? Känns ifs som jag skulle kunna somna nu, synd att man inte ha någon att gosa med bara :( Trist att va ensam...

Orörligt i morgon?

Jag i morgon kan man nog inte röra sig, vaknade med en enorm träningsvärk i morses och den lär ju vara kraftigare i morgon efter som man har hållt på hela dagen..
Började med en promenad på 1 timma och 10 minuter sedan var det bara att sätta i gång och göra färdigt det man hade börjat på, vi började klockan 12 och vara klara lite efter sju på kvällen, så ungefär 6 timmar av lyftande och springande kunde man äntligen andas ut. Men jag nu är det lite små fix som inte kräver någon större änstränging inom hus i alla fall, utomhus är en annan sak, har en del saker att elda upp och säkert två lass till tippen med saker vi rensat ut, helt sjukt va mycket det kan bli ibland.

Blev en härligt dusch efter allt detta och lite mekanisk massage i 40 minuter, otroligt skönt, får hoppas att de lindrar lite emot träningsvärken som jag hoppas att ja inte får i morgon.

Nu är det dags att åter fästa ögonen till tv och kolla på Lipstick Jungle och sedan lite CSI NY sedan kommer ja nog slockna, är helt utmattad, ska bli skönt att få sova lite.

Helt slut i kroppen

Jag igår började "projektet" rensa ur den lilla garderoben för att få in mina kartonger, men med det "projektet" kom också att rensa ur den stora garderoben, som vi har gjort idag! Faan va vi har slängt mycket saker och även fyllde vi nog uff containern (2 säckar och 5 bärkassar, hyggligt va?!). Vi började klockan 10 imorses och va klara klara halv 4 med garderoben och vi har fortfarande inte fått in mina grejer ännu, så det bli ytterligare än dag av pina. Och för att man bor i ett hus som är över 100 år gammalt och inte färdig renoverat så lever de möss i väggarna, katten är otroligt lat, så de va inte så härligt heller att greja i garderoben, äckligt! Det känns som jag har blivit överkörd av en ångvält/lastbild, hela min kropp värker, skulle inte sitta helt fel med lite massage, geeee miiiig!


Jag har suttit och funderat lite, och har kommit fram till att jag känner mig ensam. Det spelar ingen roll hur mycket folk ja har runt om kring mig eller hur många vänner jag har, mitt hjärta är ensamt. Utan kärlek känner mig tom. Sedan är jag ju den där som inte vill dejta runt heller, utan jag vill bara ha en att bry mig och älska. Känner att de är meningslöst att dejta en massa, de ger mig bara bekymmer.
Men jag är ändå rädd för att få känslor för någon, jag mår egentligen inte speciellt bra av det. Det ger mig en extra oro i kroppen som gör att ja får otroligt ont i magen och som framkallar ångest? Det är lite mysko, men bryr jag mig om någon så bryr jag mig till 200%, jag känner mer än vad jag ska kanske göra för att det ska vara hälsosamt, men jag antar att jag är en som har mycket kärlek inom mig.
Jag blir bara förvirrad över mina tankar, jag blir lite smått galen på mig själv.


Jag idag blev det Privileged och sedan Northern Light - en  riktigt mysig film med både spänning och kärlek. Är otroligt trött men inte redo för att snutta kudde riktigt ännu, får nog bli en film till tror jag.

Jag det var tänkt att gå till gymmet imon, men de orkar jag inte efter de här två dagarna, kroppen är helt slut + att de är så mycket kvar att göra imon + att det ska bli en lång promenad med Alex och Bamse imon med, helst på 1 timma och 30 minuter, de är härligt. Jag längtar tills vintern, mycket mysigare med promenader då *love it*

Mörbultad

Den här dagen har bara varit kämpig..

Vaknade till att pappa höll på att attackera frysen, försökte leta fram bröd, inte de härligaste att vakna till. Sedan blev den lite frukost, fixa i ordning sig och ta en lite promenad med lilla Bamse. Runt halv tolv åkte vi iväg till moster Gittan, hon hade loppis, kolla runt lite och plockade vinbärs blad (som mamma skulle ha för att lägga in gurka). Trodde inte vi skulle vara där så länge, va ju lite ruggigt väder oxå, men så kom moster Gunilla dit oxå, och ja när syskonen samlas kommer man aldrig där ifrån. Den ende pratar högre än den andra, damn vilket ljud. Men lyckades slita i sär alla efter två timmar och det hade börjat regna.

Sedan när man kom hem blev det lite fika och sedan mat. Alex fick nån fix ide att vi skulle börja rensa garderoben, för att få in mina saker, blev att vi kastade allt utom typ 3 lådor. Varför spara på massa skit. Ingen höjdare att stå i värsta mini garderoben som är fullproppad och har sne-tak, men vi fick gjort jobbet :D. Det blev ett antal vänder upp och ned för trappan och ut i regnet. Ja nu kan jag i alla fall få in mina grejer där och göra i ordning rummet där uppe, kanske man slipper sova i soffan och ha någon stans att plugga. Är ju lite billigare att bo hemma när man studerar.

Hitta massa maskerad grejor oxå, en hel påse med peruker, mammas tandtrolls kostym (en säck typ så hon hade på sig i kranevalståget, jag var en godispåse haha), lite spök dräkter och en cape, Så alex kläde ut sig lite, haha helt sjukt roligt. Den va från tiden då vi hade Godis Boden *sakna* Har många goda minne där ifrån, tråkigt bara att man gick upp 25 kilo :S, men de är ju borta nu :D, thank good! Även lite halloween prylar hittades :D..

Uhh nu är det inte lång kvar tills ja fyller 25 heller, (26 dagar).. sedan kommer de bara gå ut för haha. Har inte kommit på något jag vill göra ännu.. Gå ut och käka med go vänner räcker tycker jag, vill inte ha något flams och trams och inga kalas, de är såååå tråkigt.

Ja då ska vi alltså börja dokumentera våran träning då.
Haha vad är du vill ha för kort i omklädningsrummet egentligen :P du är la för go du ;).

Grattis gumman på födelsedagan ;)

Vet bara inte!

Jag vet inte jag ska känna längre.. ! Tabletterna gör mig otroligt förvirrad. De börjar komma myrkrypningar i hela kroppen igen och de enda jag vet som tar bort de är om jag slår mig.. hur sjukt den än låter.. men vem vill slå sig sjäv? de gör så jävla ont!

Ja känner mig nedstämd och helt gråtfärdig samtidigt som jag känner mig eller bara helt likgiltig! Hur är det möjligt! Känner en ångest i kroppen som egentligen inte ska finnas där, trodde att jag aldrig mer skulle behöva uppleva det här. Hur kan man leva med att äta antidepp egentligen? Jag hatar verkligen de tabletterna, även om jag inte äter dem för deppighet så får man ju ändå symptomerna.

Ska jag behöva välja mellan att sova dåligt eller må dåligt? Det är ju inte riktigt klokt! Måste fråga om de finns något annat man kan få i stället, de ska ju inte behöva vara så. Behöver ju inga insomningstabletter, behöver något som får mig att inte drömma, tycker ja gör de nu ändå :S Ja fattar inget. Har käkat insomningstabletter förut, och alla som kände mig då vet hur bra det gick, man fick hallisar, ramlade ned för trappan eller tog alldeles för många och inte mins något av natten, så nej tack till det, värsta drogen ju.

Aaa värsta nys attacken, de närmaste en orgasm man har kommit på över 1 månad haha. Skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk nu lagom tills skolan börjar haha, de ska ju ända när man har börjat skolan.

Nää nu får man nog lägga sig, skippar csi och snuttar kudde i stället, synd bara att man inte hade en söt tjej att krypa ned under täcket med.. men men..

Underworld - Rise of the Lyckans

Den va riktigt bra, trodde att de va en fortsättning på den andra filmerna, så dum man kan vara hehe. Har man inte sett de andra två tycker jag att man ska se den här först eftersom de egentligen är ettan. Varför kan det inte göra filmer i ordning, var för ska de alltid hoppa runt. Man saknar ju Kate Beckinsale (Selene) och man vill ju se fortsättningen av vad som hände med Michael (Scott Speedman). Får hoppas att det kommer ytterligare en film till.

Skratt retande

Varje gång man ska ringa till ett företag så ska man altid välja mellan massa allternativ, och när man har valt 1 av 6 stycken alternativ säger den förbannad rösten ytterligare, väja 1 av 4 alternativ. Ja vill komma till en person med en gång. Och de finns aldrig ett alternativ som passar det man ska ta upp. Och så är det så irriterande med den där musiken de spelar + att de abvryts med att, det är fortfarande lång kö, du har kvar din plats i kön, din väntetid är från 10 minuter upp till 30. Aaa kan man bli mer frustrerad på sådan skit. Och jag har ringt till tre idiotföretag idag. Och sedan har de folk som inte kan prata rent när man väl kommer fram, 1 va dansk eller nåt. eller oftast är den en med utländsk bakgrund som verkligen inte kan prata svenska eller nån från skåne. Varför inte ta någon som alla förstår! sååå idiotiskt!

In the electric mist

Ytterligare en film som har slösat bort min tid. Den var väl helt okej, men enormt seg, man orkade inte hänga med i filmen, kan vara att ja är otroligt trött också, men ja den går att kolla på i alla fall. Tommy Lee Jones och John Goodman är med i den, de gör ett bra jobb.

Minnet

Om hjärnan aldrig berabetar det man tar in och tar bort det som inte är viktigt, vad händer då?

Långtidsminnet lagras kunskap under mycket långa tidsperioder och utan att individen behöver anstränga sig. Det finns ingen gräns för hur mycket information som kan lagras i långtidsminnet. Information från långtidsminnet plockas idealt fram då individen befinner sig i en situation när den behövs. Långtidsminnet kan delas in i explicita och implicita minnen.
* Det explicita minnet lagrar fakta, dvs speciella händelser. Det explicita minnet kan i sin tur delas in i: 
--> Episodminnet där upplevelser lagras. o Det semantiska minnet lagrar kunskap och fakta.
* Det implicita minnet (procedurminnet) lagrar "know-how", dvs hur man gör när man cyklar eller går på två ben. et

Det känns som min hjärna inte har tagigt bort den oviktigt information i från mig, den verkar spara det mesta jag har varit med om. Ibland känns det som att hjärnan ska explodera, att ja inte kan få in mer än de som redan är där?!

Behöver

Jag behöver flera ideer, ja har ideer men jag får inte ut dem, de sitter fast, jag kan inte formulera mig ordentligt, varför, varför, varför?

Jag behöver lite närhet tror jag, även om jag känns mig ganska känslokall just nu, but thats the pills!, På insidan känner jag mig ganska ensam. Men ja är kluven i de sitsen, vet inte om jag vill heller, de är otroligt förvirrande.

Längtar

Nu får sommaren vara över, har fått nog av alla kryp, nu får hösten och vintern komma, tack! De vore inte helt fel. Inte helt fel att sitta framför brasan och bara mysa.

Nu har jag kommit på varför mitt humör är mer neråt än uppåt, bieffekterna från tabletterna, så de lär väll vända om någon vecka kanske, hoppas.

Nää nu ska jag försöka skriva lite, jag vet att fantasin finns där, det är bara de att de bästa ideerna kommer på kvällen/natten. Good luck to me..

Förlorat

Jag tror jag har tappat meningen med livet, nu känner ja att jag har tappat det mesta. Jag vet inte vilken väg jag vill ta längre, känns som jag tagigt fel. Funderar över om min utbildning kommer att ge mig något? Har inte ens fått grepp om vad det hela egentligen är eller innebär, helt sjukt.
Jag känner bara att jag är trött på de mesta, de finns ingen spänning, men ja är så less på allt för att ens skapa något. Just nu har jag ingen ork kvar, luften har bara försvunnit hur mig.

Suttit och kollat tillbaks i tiden och sedan mitten av 2004 tills nu har livet bara varit kaos och allt började när jag klev ur garderoben. Skulle vilja gå tillbaks i tiden och rätta till allt som blev fel, varför föddes ja lesbisk? orka!

Den summering jag får ut av 5 år är: Fått jobb, blivit av med jobb - flertal gånger, fått mitt hjärta krossat att ja ser ut som ett lapptäcke på insidan, flyttat - flertal gånger, dragigt på mig skulder, haft praktik, blivit av med den, börjat plugga, förlovade mig - bröt förlovningen, trasig på insidan. Plus i kanten är att jag blivit av med de mesta skulderna, fast ja nu pluggar jag så sedan kommer de mer skulder.

What the fuck happend? There is no silverline in my life, it's just pain and suffering. What the fuck happend?

hmmm

Jag ibland får man lida för att man har haft de roligt. Är såå kul att bara sitta still hela tiden, not :(. Men de börjar bli lite bättre nu, men faaan va ont de gör. Damn va tråkigt jag har de *urk*

Inkheart

Ja då har man ytterligare kollat på film, denna gången en äventyrsfilm eller ja kanske mer än saga hehe. Den va helt okej, lite utdragen kanske. Brandan Fraser giller verkligen att göra äventryrs filmer. Ja var ju ett bra sätt att bedriva tiden, 1 timmar och 40 minuter, va ska man göra nu då? MADTv kanske :)

Kommentar

Kom på en sak från igår. Kom fram två Norrläningar och sätter sig bredvid oss och det första de säger till oss är "fan va fult ni pratar, ful dialekt". Den va ju schysst, not! Dumt att säga de till fel person. Så vi säger ju självklart samma sak tillbaks. De tyckte att vi blandade med Göteborska och att de inte va lätt att förstå oss. Min kommentar tillbaks: "Ni pratar ju så långsamt att man somnar, riktigt svenska pratas det i Stockolm" men de höll inte med utan Norrlänska va tydligen den riktiga svenska dialekten, haha, not! Men då sa vi att vi kan ju prata norrlänska, de är ju inte svårt, men kan ni prata som oss. Haha de kunde de inte. Sedan tröttna vi och gick så där fick de sitta med hängande haka..

Sedan fick man ju rusa i från ett och annat äckel också, men så är de ju över allt!

Söndag

Hade gulligt besök här förut av två söta tjejer, lilla Linda och vovven Loka. Värsta söta vovven, man bara smälte, så lite och go. Vi trodde hon och Bamse skulle kunna leka med varandra, men de gick inte så bra, hon tyckte inte om Bamse. Han var lite för på så hon försökte bita honom hela tiden så hon fick sitta på bordet hihi. Men jag tror Bamse blev lite kär hehe.

Idag ligger man helt utslagen på soffan, lite illamående och har ont i hela kroppen. Fötterna gör extremt ont, har plåstrat om dem nu, paiiiiin.

Det hade inte suttit fel med lite sällskap, lite mys och bakis mat hade varit ett plus i kanten hihi

Augusti/Grästorps festival 8/8 - 09

Igår vad det party, händer 1 gång om året, typ andra gånger jag festar till festivalen hehe. Jag och Mikkiz började förfesta på väg in (för er som inte vet hur de funkar, finns inget "stan" här, utan här säger man "vi går in", enkelt och lätt). Blev förfest hos Tina med Johanna och deras föräldrar (Annika & Roland), vi hade riktigt skoj :) Mycket tillbaka blickar i livet hehe, vi har varit rätt busiga *leer*. Sedan när klockan började närma sig 11 gick vi fram (samma sak som "in"), var fest i konserthuset. Men hade inte kommit så många när vi kom dit så vi tog ett strög genom byn hehe. Efter ett tag började de fyllas på med folk, ja tror hela Grästorp var där hehe. Band som spelade var Noll520 (ett cover band från Trollhättan) samt Billy med Anders Sparlund. Och Söta visar sig att de va två medlemmar från Grästorp men vet bara vem 1 är hehe. Träffa massa folk, men känner inte så många längre har jag märkt hehe. Vi sprang på Lina och Fredrik visar sig att Fredrik umgås med min kusin Tommy "lövet" Lövgren, de är alltid någon som känner någon från min släkt, vad är det här haha. Sedan träffa man på lite gamla klasskamrater från grundskolan och lite annat folk. Angelica du är nog den härligaste av dem alla, stört skön hihi.

Kan säga att gå i andra gånger i nya skor va ingen bra ide. Fick ringa till pappa så han fick komma in med lite ombyte av kläder och skor. Ja har blåser över allt. Under fötterna, på hälarna, på sidorna, ja kan inte gå med andra ord. Bakis är jag med, fy fasiken va dåligt jag mår idag. Nu får de vara slut på drickandet, man kan ha kul ändå, man mår allt för dåligt efter åt.

Började ta lite kort när vi kom dit, men sedan glömde jag totalt bort de hehe.

Johanna
(försöker ta kort på tanten haha)


Mikkiz


Tina


Snyggt kort på mig och Mikkiz ;)


"Blomman" tror jag vi kalla henne, hel tokig tant haha


Noll520


Noll520


Lite dött i början av kvällen


På väg hem, kolsvart, ser inget alls haha

Funderar

Jag så här på kvällskvisten börjar tankarna alltid att snurrar och jag verkar aldrig få någon ordning på dem. Om de nu finns piller som gör att man slipper drömma finns de inget som kan blockera lite tankar? Jag gör mig själv tokig. Jag orkar inte med mig själv. Men något jag lärt mig av en lång hårig man *skrattar* är att man får säga till själv när man ligger där i sängen och tänker att: "Vi tar det i morgon". Det funkar konstigt nog.

Okej om man hade 1 tanke som snurrade där uppe men det är flera olika så blir de bara jobbigt. Och jag är alldeles för självkritisk emot mig själv, jag är aldrig nöjd.
"Om jag går ned 2 kilo så är jag inte glad för de, utan det blir, varför kunde de inte varit 2 till? Ja har misslyckats."
"Eller om jag får godkänt på en tenta som man kan få VG på, varför inte vara glad att man klara den, nä då blir det i stället, varför kunde ja inte kämpat mer, jag har misslyckats!"

Och så vidare... så fortsätter det i min hjärna. Varför kan jag inte bara vara nöjd? Tröttsamt.

Nu äter jag mina pillar mot drömmar som då egentligen är antidepressiva och läste alla härligt biverkningar man kan få, jippi. så otroligt underbart. Sluta ju me den skiten för alla dessa biverkningar, fan om de händer igen *morr*
Några biverkningar, förändring i den sexuella lusten, vikt ökning, krypningar i kroppen och min favorit:
Självmordstankar! Det är så bra biverkningar för någon som är deprimerad. Kontakta läkaren om du känner att du vill ska dig själv!.. men hallå!

Om jag inte skrev det igår, så behöver ja inte äta medicin mot gluten, de va negativt, de va skönt! Nu får vi se om det visar något på B12.

Usch vad de mesta låter negativit, men så är de egentligen inte. Är väll så att man vill skriva av sig de dåliga för att komma ifrån det, de roliga får man ta en annan dag. Och imon ska de bli skojsigt :) *hoppas*

Jag kan fortfarande inte lista ut det hela, vad är det som händer, för jag förstår då inget! Ja hatar att leva i ovisshet, de gör mig galen. Men det är väll bara vänta och se vad som händer.

Dålig film :( How to lose friends and alienate people

How to lose friends and alienate people (Hopplös & hatat av alla).
En film med skådespelar som: Megan Fox, Daniel Craig, Gillian Anderson, Jeff Bridges och Kirsten Dunst ska vara något att se på, men nej, vilket total besvikelse. En komedi, nej! Snarare drama med ett komiskt inslag, va inte många skratt man fick där, snarare en dum tråkig brittisk humor, torr! Simon Pegg är lika dålig i den här som i Shaun of the Dead (2004). Sorgligt!

Jag man hade ju inget bättre för sig men de här var verkligen att döda tid, bokstavligen.


Megan Fox
(Transformers)

Hon är verkligen ögongodis *mums*

Ensamhet

Jag är så trött på ensamheten, de är såååå tråkigt att vara singel, ja vill och behöver ha någon att älska. Jag är nog kärleksnarkoman eller något? Ge mig en sådan där galen kärlek där man inte kan slita sig från varandra, you are just craving for each other.

Mitt paket har kommit

Ja fick mitt lilla paket idag, tog inte mer än 5 dagar, de va skönt. Den verkar helt okej, jäkligt stark jämfört den den gamla. Får hoppas den här ger resultat, men ja tror på det :). Ett par gånger om dagen så kommer de nog bli bra :) I like it!

Groggy-trött-ont i magen

Har varit helt väck sedan jag kom hem, halv sovit från 15 - 19, vad fick jag egentligen? Har minnes luckor från undersökningen, mins inte när de förde ned slagen eller om något sades eller när slangen togs ut, de enda jag minns är att jag spry och hulkar mig. Fast de va väll tur egentligen! Så för de som ska göra en undersökning, ta lugnande hihi.
Någon gång på hemvägen har jag tagigt av mig min kofta också, de minns ja inte de heller, hel mysko. Finglade ganska bra på sjukhuset, fick lägga mig på en säng och fick en handduk över mig, what? Minns att ja hade en hög med papper i handen också för att torka munnen, när fick jag dem? Helt sjukt!

Är alldeles tung i huvudet, trött som bara den och nu svir det i magen, mellan gärdet. Inte så skönt. Men nu kan jag svälja utan att de gör ont i alla fall. Varmt är det också, känns som jag befinner mig i en ugn.

Nu är de bara att invänta svaret på proverna det tog, va gluten och B12, får se om de är något av de nu då eftersom de inte kan hitta något på den vanlig undersökning.

Men de gör de ju aldrig när de gäller mig, svaret jag brukar få är:
"Du får vänta tills det går över", what? Så kan ju inte läkaren säga eller?
Fick en skada i handen när jag va 16, de trodde de va 'carpel tunnel syndrome' men de va de inte, har träffat läkare och gått hos en sjukgymnastik men ingen som kan hitta något fel, utan: "Du får vänta tills de går över".. Ja nu har det gått 9 år och de har inte gått över, ja antar att de försvinner när jag ligger i graven. Enligt min åsikt så suger läkare ganska bra!

Nä nu börjar snart Fringe, ska lägga mig och kolla på och hoppas på att min kropp återgår till det normala.

I morgon kanske man får ett paket *hoppas*

Nu var de gjort

Nu har jag varit på Lidköpings sjukhus, som är en total katastrof, tack vet jag NÄL, och gjort en Gastroskopi. Tanten i luckan undra om jag var över 20 år för hon tyckte alla "ungdommar" ser ut som 15 :S.. what? Trodde de skulle vara dyrare med, men blev bara 80 kr :D. Själva undersökningen tog inte mer än vad som var sagt, 5 min.

Fick lägga mig i framåtstupat sidoläge, fick en nål i armen för att ja skulle få lugnande, som jag bad om, va gött nervös. Sedan stoppa de in något som såg ut som en napp typ i munnen så man inte skulle bita på slangen. Plus att ja fick något att dricka för att ta bort slem i halsen. Slangen var lite stöttre än ja trodde, men inte alls lika obekvämt som jag hade förväntat mig. Slangen kändes typ inte, mer när de flytta den lite bara, men märkte inte ens att de tog ut den eller förde in den. Spydde dock hela tinde, bara magvätska eftersom man inte fick äta eller dricka på 6 timmar innan, de va lite läskigt, men de va allt. Så de va inte så farligt. Nu svit de lite i halsen när ja sväljer.

Boss & Zorro

Filmen fick mig att tänka på mina två små änglar där upp i himlen, gud vad jag saknar er, två otroligt underbara hundar.

Boss kom till familjen året då jag skulle fylla 6 och vi skulle flytta till Grästorp. Jag minns första gången jag träffade honom, jag hade sovit hos mormor och mamma ringer och säger att de har en överaskning när de kommer och hämtar mig. När pappa öppnar dörren hem till mormor kommer det inrusat ett gult streck, Boss, han rusar rakt in och börjar mumsa upp kattmaten hos mormor. Så otroligt söt lite krabat, inget päls på magen hade du heller och när du åt så va du alltid lite svullen om magen, som en lite gris. Du var en otrolig familjemedlem och vi fick fantastiska år tillsammans, 13 tror jag att det var. Jag fick aldrig ta farväl av dig, du gick bort tidigt på morgonen, men jag stod hela förmiddan och grävden din gav i 40 graders värme. Jag kommer alltid bära med dig i mitt hjärta, kommer alltid att sakna dig.

Zorro, min alldeles egna lilla svarta vovve. Tyvärr var tidigen inte så lång vi hade tillsammans, men den tiden vi hade var otroligt mysig. Boss höll på att äta upp dig första gången han såg dig, men vänner blev ni. Jag är ledsen för det som hände, jag skulle alltid haft dig nära mig. En av det värsta dagarna i mitt liv var när jag va tog beslut att ta dit liv, det var för din skull, din oroliga själ, jag visste att du inte mådde bra. Jag har nog aldrig gråtigt så mycket som då, jag känner fortfarande smärtan i mig, den dagen kommer jag minns för alltid. Ja önskar du fortfarande var här hos mig du hade nog varit 9 år då.

Ja nu har vi ju ett nytt stjärnskott till famiiljen, lilla Bamse, ja liten och liten vet jag ju inte en 3årig bjässe hihi. Men så otroligt go, bara kärlek och bus i kroppen. Han älskar verkligen alla och han vill bara pussas hela tiden. Han är ju mammas vovven men ändå min lilla grabb. Han sover bredvid mig varje natt och varje morgon kommer han in och väcker mig med en lite puss. Och han kan verkligen medela när han vill gå ut. Och han leker med sig själv, tror inte ja har sett något roligare än när han kastar sina leksaker i luften och hoppar runt, otroligt charmigt. Man kan inte annat än att älska honom.

Marley and Me

Står att det ska vara en komedi men 2/3 av filmen är drama. Riktigt roligt i början sedan blir den dramatisk och till sist bara sorlig, man får hålla tillbaka tårarna ett par gånger i filmen. Är man blödig och älskar djur ska man inte se den. Marley är ju bara så otroligt söt som valp, man smälter ju, synd att de inte alltid kan vara valpar.

With every bit of me

Once upon a time I had a dream I had a vision
Of that someone that was missing In my life
Here I am, looking back
On the road I used to travel
Through the darkness
Through the times of sacrifice
I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes
 We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath
I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
And make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
 With every bit of me

Love will come and go
 But as long as you are with me
I am happy to be someone In this world
You're the day
That changed it all
You're the nights I will remember
 For as long as I am walking on this earth

With every bit of me with all my heart
With every single breath
 I'm here for you now
 I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

If you can dream it
If you believe it
 Like I believe it
Standing here with you
You brought me something
 Right out of nothing
You are the one thing
 That makes it all come true
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
 And make it allright
 If you ever come to doubt these words
 Let me be the one to break it to you
 I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

(With every bit of me with all my heart With every single breath I'm gonna love you)

 Ohh baby
Fall into my arms tonight
And make it allright
 If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
 I'm gonna love you endlessly
With every bit……of me

Marknad

Vaknad klockan 9 morse, såå trött skulle kunna sovit hur länge som helst och tabletten verkar funka, inga drömmar i natt direkt, skönt! Sedan blev det en 40 minuters promenad med Alex och vovven, otroligt skönt väder, men en jävla massa små krypa, hatar millimeter djuren.

Blev en tur till marknade i Trollhättan, va ju ingen höjdare, fick bli lite godis på Hemmakväll i stället. Sedan blev det Willys och när vi går ut så blir man jagad av en geting, den satt och nafsade på min arm, värsta paniken också, sprang som en galning på parkeringen, måste sett roligt ut. Sedan börja den anfalla Alex också så vi fick varsin jogging tur haha.

Nu är det dags för lite mat i magen, grillat :)

Bad

Nu mår jag inget vidare, tårarna fyller mina ögon, jag kämpar emot, det gör så ont i mig. Känslorna i kroppen äter mig inifrån och ut, jag vill inte känna som jag gör, jag vill inte ha ont mer. Just nu kan jag inte tänka klart, känslorna har tagigt över allt vettigt i min kropp. Jag vet inte om jag gråter för saknade, eller tycker jag bara synd om mig själv, kanske är det lite av båda två. Men nog är det så att jag gråter för att nu finns det inget som binder till dig mig längre, nu är du verkligen borta och allt har blivit en klarar verklighet. Jag vet inte hur stark jag ska vara och hur mycket jag ska kämpa för att slå bort alla känslor, det känns som jag lurar mig själv. Jag försöker vara kall och stå emot att känna men ibland kommer verkligheten i kapp allt för fort och rasar den lilla muren jag byggt upp runt om kring mig.

Jag är inte alls lika stark som jag har varit, jag har mjuknat, blivt svag. Den starka mur jag hade runt om kring mig har rasat för längesedan, jag har öppnat mitt hjärta och släppt in, och nu är jag bara ett ynkligt lite försvarslöst lamm inträngt i ett hörn, rädd för att bli sårad, rädd för sina egna tårar och rädd för både sin hjärna och sitt hjärta. Ja egentligen har ju hjärtat inget med detta att göra, det är ju bara signaler från hjärnan som går ut i kroppen, men de känns som det är hjärtat. Man kan ju trotts allt dö av ett brustet hjärta. Jag vill inte vara rädd längre, jag vill vara stark som förut. jag vill hinna bygga upp min mur innan någon hinner rasera den, jag hoppas jag hinner det denna gången.

Jag känner att skriva om sorgen och smärtan hjälper, då får jag ur mig det jag vill säga, jag behöver inte prata med någon och jag behöver inte visa min svaghet och mina tårar för någon annan.

Jag hatar den dagen då jag rasade samman, den dagen muren föll, nu är det flera år sedan det hände, men jag kan fortfarande känna den smärtan än dig, jag kan spela upp dagen i mitt huvud som en lite film, den känns så overkligt. 2005 rasade det jag hade byggt upp och jag har inte lyckats bygga upp den. Jag kommer aldrig glömma vad som fick mig att brista, jag sörjer dig fortfarande, livet är så otroligt tom utan dig, saknar dig så otroligt mycket. Sedan den tiden har jag inte varit annat än känslosam men nu vill jag ha ändring på det, för jag klara inte det här, ja är så trött på smärta jag är trött på att behöva känna. Jag vill bara bryta mig loss, gå ifrån mina mönster och bara få gå tillbaka till mitt gamla jag.

Alla minnen är de som är vackra men också det som gör ont. Jag glömmer aldrig något, det spökar även för mig i mina drömmar. Nu är det dags att ta död på drömmarna och bearbeta igenom det som gör ont och bevara det minnena som verkligen betyder något.

Your song - Elton John

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

Träffat

Första gången jag träffa Hanna sedan vi gjorde slut, hon var här och hämta hennes saker. Det var jobbigare än jag trodde, de tog ganska hårt ändå. En lite blixt igenom mitt hjärta. Är snart 1 månad sedan vi såg, kändes otroligt konstigt. Man vet inte vad man ska känna eller hur man riktigt ska bete sig, otroligt konstigt. I still love you, you have a big place in my heart that no one can take, i will always love you. Är så van att de ska vara du och jag, och nu när de inte längre är så känns det tom, det är klart jag saknar dig. Önskar dig all lycka i världen.



Jag trodde att det skulle vara du för alltid. Jag trodde vi kunde klara av allt, jag trodde vi var unika. Jag trodde att vi skulle blida en framtid tillsammans, men allt kan verkligen förändras med bara en blinkning. Vi kom ju fram till ett beslut tillsammans, att det var bäst så här, de är väll båda och antar jag. Ibland vet jag inte vad jag ska känna, ibland är jag helt säker. Men de har inte gått lång tid och man har inte kunnat smälta allt och känslor försvinner ju inte med en gång direkt.

Det här tog hårdare än jag trodde *tårar*

Tryptizol

Jag då har jag fått tummen ur och hämtat ett av mina recept, ska få mig att sova bättre. Är tydligen en antidepresiv tablett som har många användings områden. Jag ska ha de för att slippa drömma så mycket med den är tydligen bra emot fibromyalgi, mag smärtor och för barn över 7 år som kissar i sängen haha!
Får hoppas jag kan slippa mina intensiva drömma nu då så jag blir lite piggare på dagen, trött hela tiden.

Nepp

Blev ingen träning idag, pappa hade tagigt bilen och jag har då inte tänkt att gå 4 kilometer i regnet. Ja skulle behöva ha en bil, de hade varit lite lättare då. Men de blev en lite promenad i alla fall när de blev uppehåll. När ska de sluta regna?

Trodde jag skulle kunna åka till thn idag, men så blir det nog inte, sorry Linda, imon kanske? Så tråkigt när planeringarna spricker.

Har fått min alamanacka idag i alla fall, nice :). Just the way i like it!

På lördag blir det party, augustifestival i Grästorp :) ska bli kul att ses, allt för länge sedan. Får hoppas att de kommer bli en dag utan regn och fukt, tråkigt med blöta kläder och ett hår som säger poff och blir frissigt!

Ja vad händer nu då?

Bättre

Nu känner jag mig bättre, men damn så trött jag är, men har ingen feber i alla fall, kan de bli träning imon tro? Hoppas min almanacka kommer också. Usch börjar få lite panik för att skolan ska börja igen, vill dit men ändå inte. Ja de är ju inte direkt många dagar man är i skolan när man läser på distans, men alla grejer man ska göra och alla timmar man måste lägga ned på att göra det, usch! Vill bara bli klar och få ett jobb som jag inte behöver ta med mig hem. Blir det inget jobb så vill jag resa iväg, bo i ett annat land för ett tag, de vore en härligt upplevelse. Vill verkligen här ifrån, är så trött på Sverige.

Jag vet inte vad jag ska tycka eller känna, jag är fortfarande förvirrad, jag funderar så mycket att hjärna exploderar! Jag vet inte riktigt om jag förstår. Vad faaan vill jag egentligen, vad kan jag få ut av de här?

Jag nu var de alldeles förlänge sedan jag hade sex, det känns kan jag lova. Men jag har fortfarande problemet att jag inte vill ha sex med någon direkt, de kan finnas 1 eller 2 kanske, men vissa saker är lite komplicerat. Jag kan bara inte ha ett one night stand, what the fuck is wrong with me.


Jag vill ha sol och värme, jag är så trött på det här vädret så jag tror jag spyr, måste de regna och blåsa hela tiden. Den Svenska sommaren är ett skämt ifs det är ju vintern med. Vart har alla 4 årstider tagigt vägen, de verkar ju vara vara höst eller tidig vår inget annat. Man blir ju deprimerad. Jag vill ta nästa flyg här ifrån, i hate this shit...

sjuk..?

Vaknade halv 2 i natt av feber frossa! Men ja hallå ja, va kul! Vem vill bli sjuk nu? Inte jag i alla fall. Känner mig utmattad i kroppen, vet inte om jag har feber nu, men de känns ändå i kroppen att något är på G. Det ska väll vara fan också. Bara för att man ska till gymmet och träna, jag då ska man bli sjuk! Vad är det här? Jag måste gjort något fruktansvärt i mitt förra liv och får då betala för det nu! Ska sluta planera och försöka ta det spontant då kanske det inte händer något varje gång man har tänkt göra något.. Man blir bara så himla trött på allt, för det slår aldrig fel?!?!?! BIG QUESTIONMARK 

I want what i want

I want what I want, I want it now
I feel what I feel, don't bring me down
I know what I know, I don't know how
But I want what I want, I want it now

I want something to believe in
When it all comes crashing down
Remake the world, no pain or violence
Turn up the volume, 'til there's total silence

So take me to an angel
Who has seen it all before
'Cause tonight I need an angel
To come walking through my door

God knows, am I getting it wrong?
But who the hell cares

I want what I want, I want it now
I feel what I feel, don't bring me down
I know what I know, I don't know how
I want what I want, I want it now

Helt sjukt trött

Är så sjukt trött, fattar inte hur de kan bli så :S...
Nu skulle ja bara vilja krypa upp i soffan men en sötnos och bara mysa resten av dan, de hade varit sjukt underbart.

Idag har jag beställt en nu Ab tränare, abtronic x2, får se om den funkar, tycker allt att den gamla gör lite, så nu får vi se om den här gör de, kommer antingen nästa vecka eller veckan efter det.
Blev en sväng till Överby me, fick dock inte handlat något direkt, de va mest för att kolla på tapeter, är ju ett par rum som ska göras om, brorsans rum + mitt gamla som jag hade tänkt sno igen under 1 år tills skolan är klar, blir billigare så. Annars fick jag köpt mig våtservetter, duschkräm och snus, för de finns ju inte över allt haha, men skönt att fördriva tiden lite.

Nu ligger jag helt mörbultad i soffan, mamma lagar mat, duktig, är hungrig. I kväll blir det Geek och Privleged och någon film efter det, synd bara att man inte har lite sällskap *snyft*

Imorgon hade ja tänkt gå upp tidig för att bege mig till gymmet, det behövs verkligen, och det är skönt att få träna.

Nu är det inte långt kvar tills man börja skolan igen heller, någon gång efter den 24 august startare det, ska bli skönt att få lite pengar igen, eftersom denna sommaren inte gav något jobb. Men ja när skolåret är slut så har man ju lite mer att gå på, får hoppas man får ett jobb där man kan jobba som coach, och att utbildningen har gjort en tillräckligt varm i kläderna. Ser dock inte fram emot termin 4 där ja ska behöva skriva en B uppsatts..

I wish you were here, i miss you.

Hjärtat

Ibland tror man att man är starkare än vad man är, på ytan kan man verka stark men på insidan finns de djupa såren som inte riktigt kan läka sig. Och just nu har jag strött salt i mitt sår och de gör för jävla ont. Hur mycket man än vill tro att man har kommit över något finns det alltid något där som påminner en om att man faktiskt inte har det. När jag känner mig stark på utsidan, sviker hjärtat mig och känslorna jag trodde jag gömt väl undan kommer upp igen.
Om kärlek nu ska vara så underbart varför gör de då så jävla ont?
Jag ger snart upp hoppet på kärlek! För jag klarar snart inte mer smärta, den tar sakta död på mig.

Alla/många säger att det är dags att gå ut och ragga lite, men jag vill faktiskt inte ut och träffa någon. För även om jag är singel och min hjärna säger att jag är det så håller inte hjärtat helt och hållet med i den frågan.

Jag hatar att jag älskar dig, jag vill inte älska någon jag inte kan vara med. Även om min hjärna vet att vi inte funkar ihop, att de inte ska vara du och jag så säger hjärtat ifrån ibland. Kan de inte bara komma överens? För jag orkar inte det här.
Jag mår skit bra egentligen, men ändå gör du så jävla ont i mig. Du får mig fortfarande att gråta, jag vill bara gå vidare.

Alla minnen gör ont, allt vi hade planerat som du inte händer gör otroligt ont. En stor del av mitt liv har bara försvunnit!
Jag kommer alltid bry mig om dig, kommer alltid att älska dig och jag kommer finnas här om du behöver mig.

Brendan Fraser

Så otroligt jammi i Djungel George*grrrr*





Ibland

Ibland händer saker så fort i livet att man inte hinner stanna upp och se vad sker! Jag har känslor inom mig, både nya och gamla. De gamla vet jag inte riktigt hur ja ska bli av med, hur jag ska få dem att passera ut ur mig, vill bara ha bort dem. Minne vill jag har kvar, men de är inget jag vill gå runt och tänka på, de får man bara bilden av hur framtiden hade varit!De nya känslorna vet jag inte riktigt heller vad jag ska göra med, om jag ska låta dem växa något kanske, eller om jag ska hålla tillbaks dem eller jag ska försöka låta hålla dem på plats där dem är. Jag är förvirrad!

Hehe de va skojsigt att prata med dig igår, du kan verkligen får mitt att skratta och le :). Men ja du lyckas fortfarande sätta mig på pottkanten, ibland vet jag inte riktigt vad du menar med det du säger hehe, du får inte driva så mycket med mig hehe :P din knasboll.


Ja nu är snart den röda veckan slut, så jävla skönt, hatar den. Sen var den med, men de är bara för att den försöker komma ifrån synkroniseringen vi hade.

På Måndag blir de träning i alla fall, ska bli så skönt, saknar att vara på gymmet. Har haft ont så ja har inte kunnat gå dit, men nu är de hela mycket bättre :) Så de är bara att sätta igång, man har ju mål man måste fylla :). Tråkigt bara att man inte kan träna på ett bättre gym :(.

I'm thinking of you ♥

RSS 2.0