Diskussioner om homosexuella.

Jag idag har man varit duktigt och varit i skolan, från 9 till 15 ;D.. Vi är ett grymt roligt gäng asså. Idag har vi suttit och gjort grupparbete i Psykiatri.. konstigt nog kan de bli hur kul som helst haha.

Vi hade en uppgift om 6 personer med olika personlighetstörningar som vad med i en dokusåpa som ska överleva på en ö. De olika störningarna är: Borderline, Narcissim, antisocial, fobisk, schizoid och tvångsmässig. Kan säga att ja inte skulle vilja vara på den ön. Vi kom in på hur vi själva är och började analysera varandra, våra övriga klasskamrater och vänner, de helt sjuka historier. Men vi kom fram till att vi alla har nog en släng av allt ihopa haha.

På något sätt kommer vi alltid in på samtalsämnet "sex". Antagligen för att vi alltid skippar de avsnitten i varje kurs, så då får vi prata om de lite i alla fall. Och självklart kommer vi in på Homosexuallitet haha. Vi är 5 i gruppen, där 3 är hetrosexuella, jag är homosexuell och den sista är bisexuell. Så vi fick berätta hur de är att träffa nån som är bi.. eller varför en del killar är lite fjolligare och vissa tjejer är mer manliga. Vi kom nog fram till att butch tjejer som tänder på butch tjejer är nog mer bögar haha.

Ja tror vi har skrattat oss igenom den här dagen och ändå lyckats göra klart vårat grupparbete.

Nu är ja troligt trött, skulle kunna somna..
Ligger här med massa tända ljus, synd att man inte har nån att mysa med.

Idag börjar Grey's Anatomy :D *Love it*

Ny klippt

En mer spontan dag..
Har klippt mig, behövligt, och håret blev kanon bra :D. följde med Alex till bibblan för att vara lite sällskap, men 30 minuter fick räcka hehe.. Sedan blev de en liten sväng i stan, trestad musik och OnOff och lite godisköp hehe.

När man kommer hem så ska man va duktigt och fixa datorn.. Bränner ut en backup disk, går hur bra som helst, sedan går de bara utför, datorn får flipp och inte startar om sig. Nu kan man inte starta om den, utan man får stänga av den helt först :S. Så ja har varit otroligt arg idag. hade den inte startat hade jag knäckt den på mitten och kört över den med bilen.. ja har en kort stubin när de gäller elektronik hehe Har suttit i fem timmar me skiten.. nu funkar den hyfsat.. men de vara väll inte så länge..

Nu sitter man i sängen, helt död och väntar på att Heroes ska börja..
Upp tidigt i morgon till skolan för lite grupparbete.. Måste få in Word i datorn i morgon.. svårt att göra skol arbete utan.

gillar inte datorer

va seg man är, de känns att de är måndag. Och idol har gjort att Heroes börjar klockan 23.. inte dåligt segt..
Känns som ja skulle kunna sova i 1 vecka.

Blivit lite plugg idag, men damn va seg de är, otroligt tråkig kurs, inte inspirernade direkt.

I morgon får ja hoppas att de blir en promenad.. Får se om de blir att ja åker med Alex till Trollhättan, han vill ha sällskap och ja vill va hemma haha.. de är inte lätt *skratt*

I morgon hämtar Linda sina små pisse bebisar.. så söta.. man vill bara pussa på dem hihi

Måste sluta äta skräp nu.. behöver komma i form för att må 100 %
Börjar nog bli lite shopping galen, men alltid kul med nya kläder ;)

Får se om ja hittar ett USB i morgon, får ha min musik på de tillfälligt, datorn är såå seg. Behöver formatera om hårdiskarna.. se om de blir bättre då. Måste köpa en extern hårddisk och ett extra ram minne på 1GB. 

Tack alla söta underbara vänner, ni är toppen <3

Då vet man

Ja då vet ja att de senaste 2 åren i mitt liv har varit ett misstag. Det hela känns som en stor lögn, känner mig bedragen. Känner mig otroligt dum även om ja fattade och viste så känner ja mig dum. Du försäkrade mig om att de inte va så, men nu är de bevisat vad du går för.

I mina ögon är du en hycklare, du är falsk, en lögnare och en bedragare.

Ville ha kvar dig i mitt liv, nu vill ja inte längre de. Vill inte vara din vän, vill inte prata, ja vill bara skaka av mig den tiden som varit. För just nu när ja tänker på dig blir ja illamående.

Kan inte säga att ja önskar dig lycka i livet, för då skulle jag ljuga.

Kan säga med handen på hjärtat att ja varit totalt ärlig mot dig, så har i alla fall gott samvete.

Fy fan! säger ja

You have a ugly heart
and you are a bad person

beställningen har äntligen kommit :D

Fick min polotröja och scarf idag *glad* Har även beställt en vit :) *nöjd*
super gosig


Allvarligt..

De kunde man ju listat ut med r*ven
ja är inte förvånad och de verkar ingen annan vara heller
så jävla dåligt, hur lågt kan man sjunka
hade högre tankar om dig
man blir fan illamånde
fy fan

de kunde du väll kläckt ur dig tidigare
BESVIKEN

vet inte om ja vill ha något med dig att göra mer
det är som ett slag i ansiktet

Bilder från i Lördas

 

Jag i Lördags ;)





Lilla söta Linda ;)


*suck*

Ibland slutas man aldrig förvånas av vissa.
Inte värd mycket i mina ögon längre.
fy fan

Edet + Gretas

När man vaknade igår mådde man inte som en prinsessa direkt haha.. Men de vända :D
Åkte hem till Linda för att fixa i ordning sig, skulle på inflyttnings fest i L. edet med Linda då, Maggan, Micke och Sara.

En ganska sjuk fest, man fick höra, se och känna mer än vad man kanske ville haha. Hemligheten är ja fortfarande lite fundersam över haha.. sedan står killen i bara kallingar :S.. herregud.

Efter de drog vi till gbg - Gretas :D.. Helt kanon kul :). Och ibland gör folk saker man aldrig trodde *asg*.. Kanske va tur att ni var ordentligt fulla haha.
Träffa lilla Josse och Lize, men självklart min lilla filmstjärna *blink*. Tvungen att ge dig en smak av de du missade sist ;) *leer* komsi hihi.. massa mys.

En underbar kväll :D Måste göras om *ler*


Shopping - Förfest - Buddys

Fredag:

Började med att ja drog till Linda klockan 8 på morgonen, blev först till att handa på Willys. Sedan bar de iväg upp till Överby, Micke fick följa med också men han ville inte gå med oss *skratt*. Vi var ute och shoppat i över 6 timmar. Fick köpt mig en skjorta på Vila, 2 par leggins på Gina + en "klänning", skit snyggt ;).

Sedan var de till att åka hem och göra sig i ordning ;). Lite chill förfest hos Linda med, Helene, Åke, Maggan och Micke. Sedan vid 22.00 blev de Bowling på Buddys, börja bli en aning dragen, får en shot minut, 6:a av nån kille i baren, den svepa ja - vet inte varför. Kom 2: på Bowlingen (låg på banan typ - ska inte dricka när ja spelar haha) och söta lilla Linda kom sist *fniss* Kvällen var otroligt mysig, massa pussar och kramar och härligt folk :D, Underbart, de får vi snart göra igen ;)

Blev ingen sen kväll va hemma runt ett, men huvuvärken dagen efter va plågsam. Drack inte ens mycket, 1 vinare, 1 shot och 1 öl *mysko* haha.

fucked up

Känns som ja börjar gå ned i det svarta hålet igen, hösten och jag kommer inte överens. Försöker se allt så positivt jag kan, men ibland blir de bara för mycket, ja håller på att tappa fotfästet, och ja vet inte vad som ska hålla mig tillbaks längre. Tråkgit nog är det alltid samma saker som tycker ned en. Får fan ta att göra något åt detta, hoppas motivationen och orken finns där och är tillräcklig.



Pray it won't fade away.
I dont know why and idont how,
but its just there, and its allways for the wrong one.

Trollhättan















Motivation..

Behöver lite motivation till att träna bort fläsket.. att de ska vara så svårt att dra fram den.. Vill ha en mirakelkur, men de finns ju inte...

Fortfarande skit ont i armen, fattar inte vad som är fel.. * suck* Känns som ja har feber..

Inte lätt att börja motionera/träna, får ju ont varje gång ja planerar de.. usch! ja vill födas om! Orka inte med mig själv.. ja är tröttsam..

Painkillers, please!

Fy fan vad ont ja har i armen, de är helt sjukt! Hoppas på att de är någon form av sendrag och inte någon infektion, de pallar ja inte.. och lär de sprida sig. Sådant har man inte tid med. Är tredje dagen nu och absolute den värsta :(.
Painkillers.. give me..

Har ett otroligt sug efter choklad, nu är allt slut och man börja bli lite galen haha. Vill ha mer!

Imorgon blir de till att åka till skolan, om ja inte är halvdöd vill säga.. Lite grupparbeten som ska göras.
Ev ett besök till kusin, får se hur armen är, annars är ja väll inte så användbar, svårt att hjälpa till då.

Papsen fyller år i morgon med, så de bli lite tårta *mums*
Och idag fyller moster M år, Grattis.

Slumrig

Idag har jag hälsat på min kusin.. har varit en trevligt dag, va otroligt längesedan vi såg..
Hon har målat och jag har kollat på *leer* Slipa lite i ena hörnet .. skratt..
Blir ev en sväng dit efter skolan på Onsdag :).

Nu sitter man under täcket, fryser.. och så blir de snart Heroes :D..

Movie time

Jag denna dagen har varit otroligt seg. Kollat lite på tv sedan film: Gone in sixty second (vet inte vad som är sexigare än de andra: Bilarna - speciellt Elenore, eller Angelina Jolie, haha). Och nu blir det Miss secreat Agent 2 - älskar Sandra Bullock.

Dagens fakta:
Sexbrist är absolute inget bra. Hjärnan blir helt fucked up.
Abstinens besvär big time. Man säger och gör saker man vanligen inte skulle göra.
MAN SKA INTE VARA UTAN SEX!
Thats it...
I morgon börjar vardagen igen.. Dags att börja plugga och på onsdag blir de skola.
Denna vecka känns fullsmockad..

Filmer jag vill få tummen ur och se:
Män som hatar kvinnor
Benjamin buttons
Fast and the furious 4
Anaconda 3 - 4

seg och trött

Vaknade klockan 11.. de va lite ovanligt, brukar inte sova så länge annars, men va ganska skönt. Men nu har ja lite huvudvärk, är trött och fryser lite..

Vad ska man göra idag då? Behöver något inspirerande...

Road Tripp

Ja Lördagen blev inte riktigt som den skulle, men slutade bra i alla fall hehe.

Jag och Linda tog oss en road tripp, men vi blev dissade *skratt*, men vi hade kul :).. lite ont i halsen efter allt pratande hehe.. Roligt att göra lite andra saker ibland.

Otroligt snygg vara man oxå idag.. men till vilken nytta haha

Synd att vi inte kunde ses *snyft*.. Men vi måste göra de snart ;)

åååh lilla Michael du är bra för söt *leer*.. Förstod inte dina sms, skratt, och inte riktigt vad du prata om heller.. Får se om du kommer ihåg i morgon :P *leer
*

Nattens gos blir me lilla Bamse, han ligger i min säng och sover just nu, han tycker inte om att vara själv.. synd att han inte kan sova här hela natten, hade varit mys pys hihi..


And damn what i want.. give it to me..

Lördag

Denna dag har varit otroligt slö hitills, men de är skönt. Alex har färgat håret på mig :), min söta lilla bebbe, mörkbrunt blev typ svart.. men de funkar hehe. Blev en lång härlig dusch. Sedan blev de till att tvätta lite kläder, de måste göras de med. Har suttit och kollat på tv med Alex ett par timmar nu, först blev de Svenska Hollywood fruar (fy fan va de är blåsta), sedan blev de High School musical 3 och nu sitter ja här.

Ja hur blir de i kväll nu då..? Ännu hänger frågetecknet över mig!?

Fick ett samtal förut, från JKPG, blev erbjuden jobb tror ja, lyssnade inte så noga, för de var ju bara att tacka nej, va ett extra och jag är ju inte i JKPG längre..

Fick ett oväntat sms också, massa glad :). Härligt att höra från dig *miss you*


Ja snart ska man få lite ont oxå, hatar den här tiden på månaden *suck* Its har to be a woman!


Kom och mys med mig...

De hade inte suttit fel med lite mys just nu.. vill vill vill

Har haft otroligt underliga drömmar nu för tiden.. och i natt drömde jag:

att pappa släppte av mig på ett hotell, han sov där ett par timmar, sedan åkte han till sin bror för de skulle byta däck på bilen uppe på hunneberg (vart fick ja de ifrån). Så ja är kvar på hotellet, ringer mamma och hon säger att hon ska hämta mig där i morgon (vet inte varför ja var på ett hotell). Helt plötsligt träffar jag Malin, Agge, josse mfl. Vi drog igång värsta partyt på hotellet, massa folk. Drömmen slutar med att jag och Malin har kanon bra sex.

Helt härligt vart får jag allt ifrån? Drömmen var så verkligen att ja trodde att ja vaknade upp på det där hotellet.

Tur att man äter tabletter som ska ta bort drömmarna så jag ska sova bättre.. funkar tydligen inte!

Men vad i helsike betyder en sådant dröm.. tell me..

hmm...

Jag vet bara inte längre, ja vet inte om jag orkar heller, ja vet inte om jag ville förstå eller lyssna. Ja är bara så trött, och även en aning besviken på allt.

Det sägs att de sista som överger en människa är hoppet.. Ja vet inte vad jag ska hoppas på snart.

Everything i touch turn to dust

Everybody's searching for a hero
People need someone to look up to
I never found anyone
Who fulfilled my needs
A lonely place to be
And so I learned to depend on me.

I decided long ago
Never to walk in anyone's shadow
If I fail, if I succeed
At least I lived as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity

sjuk?

Ja då börjar jag nog bli sjuk :S.. ont i halsen och allt de där.. *suck*

Varit iväg en sväng i thn idag, va helt okej, letade lite skoj - hitta ett par snygga Fred perry, men man tvekar alltid. Så de blev inget där. Tänkte att ja skulle springa in till sko affären är hemma, ja då hitta ja ett par puma i stället. Fan va de är dyrt att köpa skor *suck* 850 spänn, de är ju helt sjukt. Men behöver skor haha.
Köpte även något "fett" så ja kan smörja in skinn jackan.. blev riktigt snygg, blänker så fint hihi.

Måste färga håret snart med.. vill inte att den naturliga hårfärgen ska synas haha..

Nu blir de lite Grey's.. sedan en härligt dusch :).
Längtar efter säsongs starten på Grey's.. ;)


Måndagar...

Konstigt nog så är man alltid extra slö på måndagar.. Kunde verkligen inte somna igår, så otroligt kissenödig, 6 ggr på 2 timmar är ganska frustrerande. De är även mycket för mig, vanligt vis är de väll 30 ggr om dagen.. nån som vill byta, för jag blir tokig.. (rolig info att veta om mig, not?!?).

Ja dagen började inte som ja hade planerat alls. Tänkte gått upp lite innan åtta, men blev lite efter 9 *suck*. Sedan blev det frukost och lite tjöt.. Började plugga klockan 1. Ingen promenad som var tänkt. Pluggandet varade inte länge.. Halv 5 åkte ja med pappa till thn för att köpa lite spånskivor, sedan hem med dem, sedan till affären och sedan lite middag. Å nu ligger ja i sängen med huvudvärk och är trött. Skulle även vart och hälsat på Johanna.

Nu har jag suttit och kollat upp lite alternativ, även beställt ett kort för att få en egen sida, nu ska de bokas och leta fram en vägbeskrivning - och se om man kan följa den.. *längtar* så bli mysigt :D

förstår inte mig själv.

Jag finner mig känslosam, gråtandes till filmer/serier, jag känner mig förändrad.. men vet inte om de är positivt.

Jag saknar det ja längre inte har, även om ja inte vill ha de, vill ja ändå ha de jag förlorade.

På något sätt känner ja att ja finner väg tillbax till mig själv igen, i två år har jag varit en annan jag (tydligen en som ens gamla vänner inte gillar), ja går för mycket in ett förhållande. Nu börjar ja gå tillbax till mig själv själv, men ja vet inte om ja gillar den delen av mig själv. De är förrvirrande.

En sak som är säker.. Ja behöver gå ned i vikt, ge mig motivationen, för ja vill må bättre även om ja mår bra.. och ja vet att de skulle få mig att må bättre.

One tree hill är äntligen tillbax :D Love that show, but it allways bring a tear to my eye.

trött & stressad

Är otroligt trött, vart kommer de ifrån..? Kanske mina tabletter? Helt ärligt så vet ja inte.... Känns som ja skulle kunna sova i två dygn..

Lite halvt stressad, speciellt över skolan, känns inte riktigt som ja vet vad ja ska skriva.. Får väll plugga lite idag kanske? Känns som de är mycket nästa vecka.. Ja blir stressad när ja planerar in saker! Men va fan man måste ju få leva lite.

Ska ev träffa kusin vitamin i morgon, va otroligt länge sedan. Måste hinna  plugga med och kolla upp lite saker för oktober.

Sedan blir de nog en sväng till Mikkiz nu i veckan oxå, men de blir ju lite senare på dagen, får upp och plugga tidigt.

Ev en sväng till thn på tisdag också.. Och så är de skola på onsdag..

har lärt mig..

Har lärt mig att

"forever" never stays "forever".. it's just hurts afterwords..
i dont think im going to say that any more,
because nothing ever stays "forever".

it's sad but true..

Mellan

Ja står emellan dröm/önska och verklighet. Jag finner mig förälskad i något som inte finns där, eller? Jag förstår inte, kommer jag någonsin att förstå? Ibland kunde det få vara lite lättare...

Ja då var man 25 nu då...

Ja nu har man blivit gammal, hunnit vara 25 i nio hela timmar nu :).. Skönt att de inte känns annorlunda *skratt*

Tack till alla sötnosar som har grattat mig, ni är helt kanon :)
Extra tack till lilla Hanna som skickat ett kort till mig, super sött ;) *gilla*
Och till söta Mikkiz, du är alltid välkommen :) Visste inte att ja behövde bjuda dig hihi, du tillhör ju familjen, men får komma och hälsa på nästa vecka så käkar vi lite gott och tjötar :) *mys*,
Roger, du är stört skön, att du kände igen mig, de va inte dåligt (vi kör förbi varandra på stallabacka bron). Otroligt roligt att du ringde, blir så glad av att höra din röst :)

Tack till min söta familj, ni är så otroligt goa, världens bästa :) Älskar er så mycket :)

Fick hämtat mormor idag oxå så hon fick komma ut och få lite tårta, de va mysigt, och prata mycket kan du *skratt*. Tack för presenten, du är så söt så :) *love you*

Blir till att träffa Johanna nästa veckan, de va alldeles för länge sedan :) Ska bli kul :D

faith and destiny

Life has many roads, some of them are longer, some of the are shortcuts and some of them are dead ends.
Sometimes we get to take the easy way out, luck. Somtimes we have to travel the long way to get to our goal, and somtimes we hit the dead end, and have to walk all the way back to square one and start all over again.

I belive in faith and destiny, but i do think we make our on paths.

I have taken a lot of long ways, i have faced alot of dead ends - and star all over again. Shortcuts dont come easy for me, i have to work to get what i want, but its a challenge.

If you lose your job, its probably because it was a dead end, the same with relationships. Everything has a mening.

Ålders noja..?

Ja i morgon lite efter klockan tolv på dagen, för 25 år sedan föddes lilla jag ;).. Visst är de underbart *fniss*



Jag och lilla Boss *sakna*



Bara älskar den bilden


behöver - vill ha

Jag börjar nog bli lite knäpp eller nåt. Får en blixtrande känsla igenom kroppen varje gång ja ser.. a de tänker jag inte säga vad det är :P

Men ja behöver nog det snart i alla fall.

så jävla bra

Känns som de va längesedan man kunde säga att man mådde riktigt bra :) Känns helt fantastiskt.
Ska inte rada upp allt som gjort att de inte har varit bra, de skulle ta för lång tid haha.

Men ja ska definitivt inte åka pluka över några gupp och hålla mig borta från isfläckar :). Lyckades ganska bra förra året, men året innan va mindre kul haha Jävlar vilken smäll man fick, det var nästan värt de haha

Känner nog att min hälsa stiger och att man kan börja känna välbefinnande ;)

Något som kan vara bra att ta kontroll äver nu är fysiken, ska en starkare kropp och gå ned lite i vikt. Kan ju va kul att kunna köpa lite nya kläder ;). Plus att man kanske kan komma i sina byxor man har.. dumt att gå upp i vikt när man köpt kläder.. men men sådant som händer.. inte varje dag man lyckas klämma sig i ett par jeans i storlek 28.. tänkt om man kunde de.. *skratt*.. eller ja de går väll, men kanske inte så snyggt haha.

Tänker tillbax och finner att 2004 så var jag i den bästa formen någonsin (även en period 2006). Då gick jag två promenade om dagen (morgon och kväll) + att ja tränade varje dag (antingen styrketräning + spinning, eller boxing) Då mådde man verkligen toppen :). Vill ha de så igen, så jävla dumt av mig att ja sumpade de jag hade. Men vem vill inte ha tillbax sin platta magen och styrkan i kroppen ;)


Ja ni behöver inte kolla på bilden om ni är lite känsliga


svårt med begränsningar

De är inte lätt att behöva begränsa sig, egentligen i vad som helst, men just nu tänker jag på sid antal :). Skulle nog behöva ha mer än tre sidor att skriva på. Än sålänge har ja bara änvänt mig av 1 bok och fått två sidor av de ja tycker är viktigt, och ja har ytterligare 2 böcker att hämta info ifrån + artikel. Ja kommer verkligen att få göra nedskärningar, tillslut kommer ja säkert inte ha något kvar haha.



Bara älskar Hedi Klum när hon rockar loss i Gitarr hero reklamen *sexigt*

http://www.youtube.com/watch?v=h1bpjtVXatg

Så kanske det är..?

En kram blir till mys.
Mys blir till en kyss.
En kyss blir till lust.
Lust blir till sex.
Så vågar vi kramas?

Måndag...

Ja idag vaknade man alldeles för sent, 10:13.. lite panik. Men kunde inte somna i natt, de gick bara inte, sist ja kollade på klockan var hon halv 2 *suck*. Sömntabletter..! Ja tack! Och de som ska ta bort mina drömmar, aaa bullshit, funkar ju inte, crap!

Blev en sväng till Trollhättan idag, handla lite, se om man kunde hitta lite skor.. fan va de ska vara svårt!! Och lilla Alex skulle köpa en tv.. vill me ha en ny *skratt* Får bli nästa månad - min tjuter och piper.

Sedan när man kom hem blev det till att plugga, läsa lite om Ångest! Allt var en upprepning av de man redan kan, har man levt med ångest så vet man hur de funkar, komiskt eller deprimerande..? Även kollat igenom mina grupparbeten, de här ska nog gå bra :).

Sagt upp mitt gym kort, kan träna sep. ut om jag förstod henne rätt, fatta inte riktigt vad hon pratade om, en otroligt snurrig människa haha.

Nu en släng framför tv.. Lite situps sedan kanske?

.........

När livet är kallt och sorgen är över,
När drömmarna dör och hjärtat blöder,
En stund med dig är allt jag behöver...

Party igår

Igår var de party med lilla Linda :) och hennes vänner. Va en helt okej kväll :). Blev lite förfest och sedan Lipz (Frida ville till Buthlers hihi), men de blev bra ändå. Konstigt nog så träffar jag alltid på någon som är eller har varit inblandad i min släkt, de är helt sjukt! Ja tror jag får flytta haha.
Jag kanske blir gay klubb nu då ;) Vore inte helt fel, gbg nästa gång då *leer* hihi
Sista timman igår var extra mysig ;) Otroligt förvånad över att se dig där, men glad :)

Fick otroligt gott vin av linda oxå *mumma* de vill ja ha mer av. Annars blev det lite asti, skulle egentligen inte druckigt hehe. HAHA åå nej man kan inte fylla mig *skratt* Har alldeles för stor vilja för de :P *skratt*

Fick massa söta goa sms under kvällen :) *mys*








One true flame

Bara älskar den här låten ♥


For the longest time
It's been on my mind
Was trying to understand
I've been looking for
that part of me
Out of touch and out of hand
Everything I thought I knew
Love proved me wrong
For all the times that I held on
I shouldn've let go

Chorus:
Cause when you find the one you'll know
She's the heart inside your soul
She's the one that looks at you and gives
the feeling you've come home
There's a place it all begins
Where together never ends
And the more we are the more we
feel the same
One true flame

All the foolish games
That we have to play
To learn from our mistakes
We go on n'on
We convince ourselves
That this is what it takes
But nothing's really what it seems
And no one really knows
It's only now that I can see
And realize

Cause when you find the one you'll know
She's the heart inside your soul
She's the one that looks at you and gives
the feeling you've come home
There's a place it all begins
Where together never ends
And the more we are the more we
feel the same
One true flame

Oh you're everything, that I ever dreamed
But never had 'til now
Looking back I see It was ment to be
It was you that showed me how
Thought I've been loved before
But I wasn't even close

/Chorus x 2

är de mycket tro?

Fram tills vecka 45 ska jag göra 2 essä (1 på tre sidor och 1 på fem sidor) + 1 grupparbete i Äldres hälsa och välbefinnande. Sedan i Psykiatrin ska det göras 3 grupparbeten och 1 hemtentamen. Ja ska gå igenom 6 böcker + artiklar (allt måste användas) och så ska man delta i ca 3 olika seminarium och så självklart ca 3 föreläsningar per vecka!

Man blir trött på att tänka på de.. 1 kurs i taget hade räckt!

seg dag

Denna dag har varit seg, kom upp sent - men skönt, sedan suttit och läst ett par timmar.. vissa böcker är otroligt tråkiga, vet inte riktigt vad ja ska skriva, men de löser väll sig.

Tror inte att de finns någon sötare och goare än dig

trött idag

Idag gick man upp 07:30, otroligt trött, men kan ha varit för att ja stanna upp lite för länge, men ibland kan man inte slita sig från vissa saker ^^. Åkt till skolan klockan 9 var där halv 10 - smart som ja är så glömde ja logga ur busskortet så nu måste ja ringer till västtrafik i morgon. Riktigt kul att vara tillbaks i skolan, glömt hur mycket ja saknar de. Vi har de riktigt roligt :D Vi är ett härligt gäng.

Idag hade vi lite föreläsningar om geriatrik som vi kollade på, och alla börja säga att de befann sig i medlåldern, jag och Miriam titta bara på varandra och skrattade vi va de enda under 30 år där inne idag *ler*

Va hemma vid 2 redan, inte gjort något alls direkt efter de.. skönt att bara slappa, men imorgon blir de till att plugga.


Du får mig att le

plugg

Ja idag har man suttit och planerat lite hur man ska plugga och läst lite, de är både intressant och inte, den här kursen kanske inte hör till de jag vill göra hehe. Annars har man varit och handlat och lagat lite mat med mamma.
Nu sitter jag uppe och pluggar/ser på tv/surfar.



Så är de..

De tråkiga med att man gör slut är att man förlorar ens bäste vän, två år av kärlek och vänskap är inte lätt att bara ta bort. Även om man skiljs som vänner är de ändå svårt. Även om man pratar är de ju inte samma sak. Tråkigt när de bra sakerna försvinner. Får hoppas att de blir lättare i framtiden.

RSS 2.0