Lägg ned röstningen, skandal!!

Kollade på Lets Dance igår, sådan man gör när man har tråkigt och inte känner för att sitta själv. Svenska folket borde inte rösta, varför skicka hem någon som dansar bra, skicka hem de som förtjänar att bli utröstade. De är likadant i alla program: Idol, melodifestivalen, lets dance och så vidare.. Ut med folkets röster och in med proffsen..

Att ja ens orkar lägga en tanke åt detta.. men inte konstigt att man vill bojkotta all denna skit.

Robinsson finalen va ganska intressant, tycker dock att lilla Sanna skulle vunnit. Tycker verkligen inte om han
Hasse.. usch och fy för sådana människor.. buuuuuu

Snö oväder

Igår var man i skola, dags för grupparbete :). Roligt har vi i alla fall i skolan, annat kan man inte säga. Lite stressad är man också, är inte 1 grej som ska göras direkt. Fick sms igår om att min dator hade kommit, överycklig blev man. Så på väg hem hoppas ja av inne i byn, där är de snö öväder, på 2 minuter såg ja ut som en snö gubbe som traskade emot ICA. Hämtade ut datorn, bad om en svart sopsäck för att skydda förpackningen. Såg ut som en mupp på vägen hem. 3 kilomter är långt när de är snö över allt, har en tung skolväska och ett paket på armen.

Hade muskel spasmer i armen hela kvällen igår, helt sjuk, skaka som en galning, idag har ja världens träningsvärk istället, fasiken va klen man har blivit.

Men datorn blev installerad i går och allt är igång, de enda ja inte har koll på är webb camen, hur får den att hoppa in i msn?

Idag har man suttit och läst vetenskapliga artiklar på engelska, hyfsat intressant, men jobbigt att översätta. Har fått färgat håret också, otroligt skönt :).

Nu ska ja ta och vila lite och kolla upp lite bio filmer..


Grästorp-Vara-Grästorp-Trollhättan-Grästorp

Efter det underbara tandläkarbesöket belv det en tur till Vetrinärstationen i Vara för Bamse. Kemisk kastrering för att se om de ändrar hans beteende för att sedan kanske ta en kirurgisk kastrering, hoppas de funkar. Bamse va så söt och duktigt. Bara ville pussa på alla. Helt överförtjust i vetrinären var han också, sa inget när han fick en spruta utan skulle istället pussa på henne, sedan blev han jätte ledsen när hon gick, vilken söt lite pojken han är (när han är tyst).

När vi var klara där blev det en tur till Trollhättan, Alex skulle på informations möte på Arbetsförmedlingen, de tog över 1 timma, såå sjukt trist att vänta. Jag fick hämtat en bok på högskolan, sedan en sväng till öb, en tur till pappas jobb för att få lite kaffe, hämta Alex och sedan en sväng till Maxi för att handla lite. Glömde hälften av de ja skulle ha, typiskt!

I kväll blir de att slänga sig framför tv och kolla på CSI NY, RAW och Melrose Place.

Upp tidigt i morgon, en heldag i skolan, ska bli skoj :D.. 

Nu ska ja tycka synd om mig själv..


De gör fan mer ont nu än innan!

Mycket flängande fram och tillbaks idag..

Morgonen börjar med att ja ska köra brorsan till tandläkaren och samtidigt boka om min egen tid. Blev att ja fick en tid direkt efter honom så vi avlöste varandra i dörren. Tandläkarna skulle fixa till mina illningar, som de skulle gjort förra gången med plasten som inte fungerade, och inte fungerar de nu heller! Har ännu mer ont nu, va fan är det här.

När man kommer in och lägger sig i stolen och visar vart det ilar tar tandläkaren fram instrumentet som blåser luft och blåser rakt på tanden och ja flyger nästan upp av smärta och hon frågar (med utländskbrytning) gör det ont? Ja va fan tror du?? Sedan tar hon fram ett instrument som sprutar vatten, lika ont gör de när de hamnar på tanden och ytterligare igen frågar hon: Gjorde de ont?. hmm ja som fan! Så efter de plågsamma behandlingarna tar hon fram en bedövningsspruta (storlekarna på dem måste vara till för att avskräcka folk). Efter de har filat, knackat, slipat, dragigt, pikat sönder tandkötet och lagt på lack frågar hon om de känns bättre nu. Hmm inte fan vet ja de är ju helt bedövat.. Irriterad blir man. Sedan kollar på den andra tanden hon har lagat som också gör ondare nu än innan och knackar och säger att om de inte går över får vi rotfylla, samt att hon pikar sönder tandköttet där med, så jävla underbart att gå till tandläkaren eller inte! Sedan säger något som ja inte riktigt kan lista ut vad de ska vara men de lät som "du får inte äta på 11 timmar".. kan inte stämma för lite lack haha.

Nu är tandköttet svullet och täcker typ tänderna, ilningarna är inte borta, de gör ont som fan, gör ont så fort de kommer lite luft där, är de meningen att ja ska hålla munnen stängd till nästa besök? Som tur betala man inget för den här misshandeln.

Hypnosterapi

Funderar allvarligt på hypnosterapi, de kanske kan få en att bli av med de dåliga och bli bättre på de man är bra på. Ja vill kunna blockera vissa saker i hjärnan, har faktiskt mailat ett par st och frågat. Ska bli kul om man får svar.

Idag skulle man varit i skolan, blev inte alls så. Men pratat med flickorna, och fått en bra grupp :) Vi är ett härligt gäng :). Coachansvarig för gruppen också, men de är nog ganska lugnt hehe. Vi har i alla fall 10 veckor av stress, stress och mer stress, och press och helvete, är otroligt mycket vi ska göra.

Idag har man påbörjat sina uppgifter i alla fall, och grupparbetet, skönt de. Råkade somna 20 minuter mitt på dagen också, de är inte vanligt, med förbannad huvuvärken gör en död och att man inte har en hög motions nivå så spelar väll de roll. Blivit lite tv spel idag med, böra bli bättre hehe. Skönt att bara få koppla bort från omvärlden och slippa sina malande tankar som går i ett.

Är en otroligt spänd människa, känner hur de stramar i kroppen. Mina käkar krampar av smärta, biter ihop omedvetet, kan man få massage där?

Morgon dagen består av plugg, fredag blir de till att träffa Linda. I kväll blir de Criminal Minds :D.

Lite kärlek hade varit mysigt.

OCH JA VILL HA MIN NYA DATOR NU!!!!

Lilla greken fyller 26 år idag :D Massa grattis och pussar och kramar, Love You <3

Ny dator ..

Idag har man flängt runt i thn med Alex hela dagen, cirka 5 timmar hehe :). Men vi hade skoj :D
Fick köpt mig en dator med, men de hände efteråt, va ju slut över allt, jävla reor hehe.
Dyr är den med, så lite tårar kommer de inombords, men ganska glad ändå hehe.


HP Pavilion

*Windows 7, Operativsystem - Version (bit) 64

*4GB RAM (upp till 8) AMD Athlon Dual Core-processor
*320 GB hårddisk
*LED-upplyst skärm

*Hårddiskhastighet (RPM) 7 200

*Hastighet (GHz) 2,10
*Webcam

med mera...


lördag kväll

Igår åkte jag och hälsa på kusin, mycket trevligt :). Massa tjöt, lagade lite mat, robinson, scary movie 2 och hjälpa henne med datorn. Ja fast med datorn gick de inte så bra, gjorde allt ja kunde och lite mer, men kan ändå inte lista ut felet..

Idag är ja helt slut, massa huvudvärk, så de blir att mysa i sängen hela dagen med lite godis och popcorn, ska kanske spela lite wet också, lite seg hehe. Men vill ju köpa mig ett nytt spel AC2 :).

I morgon blir de en sväng till thn, hoppas man har fått lite pengar då. Måste kolla in en nya dator, ja och den här tycker inte om varandra, vi har ingen kemi haha.



Något är fel..

Jag kan känna inom mig att något inte är rätt. Jag känner en smärta ja inte förstår mig på, den gör ont, den vill att ja ska gråta, men ja vet inte vad den har för förmåga.. Ja vet bara att ja vill att den ska försvinna..

De är bra när man kommer på ens egna förmågor och andra små grejer man har för sig:
Jag har kommit fram till att ja klarar inte av förluster, ja klarar inte av att förlora någon, de är en smärta
som får mig att gå under. Det förklar till varför ja inte släpper in många i livet, ja tillåter mig själv inte att älska
alla människor runt om kring mig, för skulle de försvinna skulle de inte göra ont.
Så nu vet alla de i alla fall, så de är inte de att ja inte bryr mig eller tycker om, de
är bara de att ja skyddar mig själv från smärtor.

Jag är även otroligt överbeskyddande över de ja älskar. Jag kan inte sluta bry mig om ja har börjat,
de är inte lätt att få mig att älska någon men gör ja de så gör ja de på riktigt, så om de är en flickvän, en vän, familjen eller ett husdjur.

Kärlek sårar människor, men ett liv fullt av kärlek är ett liv fullt av rikedom, utan levar man ett fattigt liv.

sweet


Deep passionat feelings
two people thumbeling in the dark
Caressing arms around each other
Hot sweet kisses
A never ending night
Two hot burnig flames becomeing one

de börjar bli bättre

Ja nu börjar att lägga sig, man har knaprat lite piller och fått lite mat i magen *skönt*
Trött som bara den är man med men ändå otroligt rastlös?
De går verkligen inte ihop! Man vill men orkar inte..

Ser ut som att Söndagen kommer bestå av plugg, underbart kul.
Nu börjar ja längta efter att få sluta skolan och börja jobba.
Vill kunna vara hemma utan att behöva studera, ibland är de sååå tråkigt.

Kolla på film med Alex förut också, Jumanji! Älskar den filmen.
Med 15 år på nacken har den grymma effekter.
Borde göras mer sådana filmer, tycker att de saknas mycket
kvalitet i filmerna som görs idag!

Nu blir det en kväll av film, film och lite mer film.
Hade varit mysigt med lite sällskap, men ändå inte hehe.

Bästa låten just nu: David Guetta - Sexy Bitch

Ingen härlig kombination

...att vakna bakfull som ett ägg i samband med mensvärk som känns att man ska gå av på mitten är fan inte skönt!

Igår var det avskedsfest för Bella, en mycket trevligt kväll. De blev väldigt mycket vin, sexparty, goa skratt och tjöt och en sväng till Stålverket. Och idag mår man som man förtjänar hehe

De blir till att ligga i sängen hela dagen, orkar nog inte med så mycket idag, lite sällskap hade då vart lite mysigt.

Jag tycker synd om mig själv..

lill Lördag

Middag hos mormor idag med mamma och pappa samt moster Gunilla och kusin barnet Evelina. Va trevligt, fick lekt en stund med, som ja inte är speciellt bra, men de funkade en stund hehe.

När man kom hem var man genomfrusen, är verkligen iskallt ute. Vem vill vara ute!

Inget plugg idag, men fick sökt ett jobb i alla fall, vore kul om de hörde av sig. I morgon måste ja plugga hela dagen och halva fredag blir plugg med.

Fredag kväll blir de party :), så jävla nice, party sugen speciellt när man missade nyårs festandet.

Nu: Slänga sig i sängen och kolla på Scream 3, längtar tills 4:an kommer.

Långt kommer man inte..

.. det är svårt att få något gjort när ens underbara dator stänger av sig när den själv behagar. Snart blir det en ny! Sedan att man saknar både motivation och koncentration det är en annan sak. Men idag har man suttit och stirrat på en data skärm i 5 timmar och kanske fått fram 30 minuters arbete, det går långsamt!

Blev en kort promenad idag, kan inte påstå att ja tycker att de är dunder skönt med 15 minus, men mysigt med snö i alla fall. Inne är de inte varmt, här får man ha på sig morgonrock och tofflor (skulle behövas vantar) för att hålla sig varm, inte speciellt skönt.

Imorgon blir det eventuellt en tripp upp till mormor för att käka lite, vet inte riktigt om ja ska följa med ännu, finns en sak som kan göra att ja inte vill åka med, hoppas den inte hindrar det, annars får man stanna hemma och plugga, de funkar ju det med *whoho*

Kollat på ett par gamla avsintt av Criminal Minds, den serien är suverän, love it. Nu får de bli att krypa ned i en stor säng under ett riktigt stort duntäcke och kolla lite på tv, trött nej de är ja inte!


'de hade inte varit dumt att vara kär, känna lite fjärillar i magen'

De går inte skaka av..

Kan inte hjälpa de, men ja tycker inte om dig. Kommer aldrig kunna acceptera dig. Varje gång ja ser dig vill ja bara gå där ifrån. Vill inte känna din närvaro, vill helst inte se dig. Jag klara inte av dig! Och ja tror de är fler som känner som jag.

Plugg-Cigg-Snus-Fika-Kaffe

Idag var man duktigt och ställde klockan på 8, men gick man upp.. Nej! Orkade inte, såå trist ibland.

Har äntligen kommit igång med skolarbetet :D. Får hoppas ja får skrivit lite i morgon.

Blev en timmes promenad idag, underbart härlig, kallt men skönt.

En fika med Linda blev de också :). Vi är bra på att tjöta hihi :D

Köpt lite frukt, gott :D. Nu sitter ja och vibrerar, är lite halft uttråkad. Underbart att bo i Grästorp haha.

Längtar tills man får åka till skolan igen. Men nu får man börja söka jobb också, lite scary.

Lite halv trist, Ja!

...fortfarande sjuk.. fruktansvärt trist.. Men på bättringsvägar?!?!

Inte mycket som hänt idag.. Men fick ta mig en lite promenad i alla fall. Hur mycket kläder som helst på mig, såg ut som en stor svart snögubbe :S. Bamse fick träffa sin son Bugsy idag, busat och lekt som galning i snön, otroligt mysigt att tittat på. + att Bugsy är mycket större än sin pappa och grövre.

Känns lite halvtrist att va singel emellanåt, men samtidigt är de skönt. Tvetydigt!

Upp tidigare i morgon, måste börja plugga. Nu va de slut på de slöa tiderna, i morgon måste ja börja igen. Lite hjälp hade inte varit helt fel.. för ja sitter fast?!?!?! :(

Sex dagar & sju nätter

Sjuk sedan i måndags :(. Ont i halsen - hosta - feber, you name i't. Träningsvärk i magen och lungorna är helt ömma. De går inte åt rätt håll direkt, utan de känns som de blir värre. Underbart!!!

Nyårsafton spenderade ja hemma, inget märkvärdigt. Massa godmat blev de *mums* Men annars var de väldigt stillsamt. Drack ett glas likör - de va mitt stora alkohol intag den kvällen. Klockan 24:00 blev det till att titta på fyrverkerierna, själva hade vi inga men man ser alla andras i stället, men ut gick vi inte, stod och glodde genom fönstret (va ju faktiskt sjuk), ingen skålning med skumpa, tog en snabb munn med mamma haha. 5 över tolv borsta ja tänderna och slängde mig i sängen, då hade man velat sova i 4 timmar för kroppen bara värkte. Underbart!!!

Nu får ja se till och bli frisk så ja kan börja skriva på min uppsatts och börja träna inför tentan.

Jo i Tisdags blev det en fika med Hanna, som var påväg hem och som tur åker igenom stora Grästorp:), de va mycket trevligt :).

Vädret är underbart, de kommer bara mer och mer snö :D *love it*. Är ju kanon mysigt. Massa söta små fåglar
ser man utan för fönstret, de är mins 15 st som får mat av mamma. Otroligt mysigt. Sedan när man slänger in lite ved i kaminen också så blir de hela sååå mycket bättre :D. Vintern är underbar :D
Nyårslöfeten har ja skippat, de bryter man bara ändå hehe. Började i stället innan med de ja skulle göra! De är på gång. Får hoppas hostan och febern lägger sig nu så man kan gå ut och ta underbara vinter promenader med lilla Bamse som bara älskar snön. Underbart..

Nu blir de lite film, härligt att krypa ned under täcket :D

RSS 2.0