Orörligt i morgon?

Jag i morgon kan man nog inte röra sig, vaknade med en enorm träningsvärk i morses och den lär ju vara kraftigare i morgon efter som man har hållt på hela dagen..
Började med en promenad på 1 timma och 10 minuter sedan var det bara att sätta i gång och göra färdigt det man hade börjat på, vi började klockan 12 och vara klara lite efter sju på kvällen, så ungefär 6 timmar av lyftande och springande kunde man äntligen andas ut. Men jag nu är det lite små fix som inte kräver någon större änstränging inom hus i alla fall, utomhus är en annan sak, har en del saker att elda upp och säkert två lass till tippen med saker vi rensat ut, helt sjukt va mycket det kan bli ibland.

Blev en härligt dusch efter allt detta och lite mekanisk massage i 40 minuter, otroligt skönt, får hoppas att de lindrar lite emot träningsvärken som jag hoppas att ja inte får i morgon.

Nu är det dags att åter fästa ögonen till tv och kolla på Lipstick Jungle och sedan lite CSI NY sedan kommer ja nog slockna, är helt utmattad, ska bli skönt att få sova lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0