5 timmar

Jag idag blev det fem timmar av tapet bort tagning, jävlar va de kan sitta hårt. Underbart härligt när det börjar så här:
Vägg - spackel - tapet - spackel - målarfärg - tapet
, vilket lager att skrapa bort, väldigt händigt med en vattenspruta och en spackelspade :D. Har fått spacklat till allt nu så imon är det bara slipning kvar :D Härligt. Och sedan om nån vecka blir det till att måla taket och sedan tapetsera :D. Sedan är de klart.. så otroligt skönt speciellt att de jobbiga är över :).

Blev inläggning av golv i går med, ifs provisoriskt, fattades skivor i golvet pga att trappan har stått där, så de blev ilagt igår med, tur att man har en lite söt lille bror som hjälper en, så tråkigt att greja själv :)

Haft en riktig rolig dag oxå, vi har lyssnat på massa 90 - tals musik, låtarna var verkligen tjatiga då, enormt mycket upprepningar och de var verkligen pojkbandstiden haha. Men man fick go skratt och man kunde sjunga med haha, så roligt kan man ha i ett litet rum på nästan 12 kvm och skrapa tapeter haha.

Nästa vecka en sväng till Ikea kanske *leer* Vore inte dumt, behöver handla lite saker :) Plus att man har något att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0