Mellandagsrea

Ja idag skulle man vart uppe klockan 6 för att varit på mellandags rean, men vem orkade gå upp hehe. Bakis och illamående men de blev ändå en sväng till thn för att kolla in lite tv apparater.
Hittade massa hehe, men de ja egentligen ville ha var slut så de fick bli en 32" i stället för en 42", men de räcker faktiskt. Här hel nöjd :D



25 december {Party}

Igår blev det party med Linda och Sara, så jävla kul. Lite "förfest" hemma hos Sara, lyckades hinka i mig 2 flaskor vin hehe. Linda börjar blöda näsblod i säker 1 timma och kvart, slutade lagom tills vi kom in till stan. Vi drog till Lipz, träffade en hel hög av grästorpare där.

Träffade en otroligt het brutta (Lindas kompis), så de han inte gå mer än 10 minuter innan man fick ett litet ragg, de va härligt :D. Grymt het *mumma*. Sedan blev det att vi hälde i oss en kanna Kimikaze (delad på 4). Blev en jävla massa dans, träffa ett bar döva grabbar, de va roliga. Sedan fick man springa ifrån en del killare, helt sjuk att de inte ger sig, vem vill få nobben om och om igen. Blev ytterligare 2 cider i magen, sedan blev de lite för mycket.

Kvart över 1 fick vi både ja och Linda nog så de va dags för lite mat. Linda halka om kring ute på stan, bambi på hal is, ligger och ålar sig utan för SEB banken. Inne på Amis blev de en stor samling av grästorpare och sedan kom lilla Niklas för att hämta oss, världens sötaste. På väg där ifrån träffa vi Hanna och co. De va mysigt :)

Hemma var man vid halv 3, slocknade med en gång, trött som bara den..

Alkohol - dans - hångel - underbara vänner








BREAKING DAWN

BREAKING DAWN
addiction
reading
754 sidor




Jul lov

"Jul lovet" har börjat, men ändå måste man plugga, så lov kan ja nog inte riktigt säga att ja har. Har en uppsatts att skriva, coaching att öva på och en tenta att träna på fram tills den 15 Januari. Alla andra moment är jag godkänd på :D. Fucking lovely. Sista dagen va i Torsdags, de hade vi coaching, där vi var 6 st, 2 som coachade och 4 opponenter + läraren som satt via telebild. Ja va så nervös att ja trodde ja skulle kräkas, ja minns knappt vad ja sa hehe. Men efteråt kändes de okej och nu är de inte så farlig till nästa gång. Godkända siffran var 72 av 120, men tänker inte säga vad ja har förens sista coachingen är klar. Så om de är någon som vill bli coachad, hör av er, ja behöver träna!

Igår vad man en sväng i thn och köpte lite julklappar, blir mer i veckan + systembolaget så klart, Party :D

Idag har man bakat, ja de gör ja fan inte om, MATLAGNING de kan jag men BAKNING nej. Fast nu var de ifs inte mitt fel att de hela blev skit, utan receptet, helt ärligt. Fudge som inte blev fudge, de stelan ju aldrig blev bara en stor klump av gegga haha. Sedan blev de gräddkola, den va go, men fastnar i pappret :S.. Så aldrig mer bakning!

Nu i kväll blir de lite tv, film och läsa lite. I morgon är en ny vecka, en ny dag och nya tag.

Beautiful

- ADDICTION -

finished reading






reading




ROCKY ROAD

Baka kanske?

ROCKY ROAD


hmm

Dreaming of a night with you


and all the things that we would do


What i really feel inside,


And now i lay a awak at night


Now im flying in the sky


your the reason, dont know why


Rais your hands do heaven to pray


that we back togheter som day



Man kan inte sluta..

Ja då har jag läst klart Twilight och New moon (på engelska), man kan inte lägga i från sig böckerna, man måste bara fortsätta läsa. Har öppnat och läst ett par sidor från Eclipse nu, höga förväntningar. Man ska nog läsa böckerna innan man ser filmerna, händer ju tusen mer saker i böckerna och allt stämmer ju inte överens med filmerna. Så ni som inte läser böckerna missar väll hälften nästan av de som händer.

Vet inte om ja tycker morgen började så bra, kände att ja hade ovanligt ont i "magen", säger till mamma att de känns som ja har mens, men ja de ska ju inte hända för en om 1 vecka. Så är fallet, meen tydligen stoppad de inte min kropp, de tyckte att ja skulle ha de nu. Inre stress AB om man kan lyckas få mens 1 vecka för tidigt..

Har knappt lagt ett öga åt pluggning idag, vet fortfarande inte vad ja ska skriva riktigt, får la fråga läraren imorgon när man ändå ska till skolan. Usch ja, i morgon har vi gruppredovisning i 45 minuter, finns ingen möjlighet att vi ska kunna stå där så länge, arbetet är alldeles för lite för de + att alla ska redovisa om samma sak, tur att man är först så man kanske kan slumra till lite sedan haha.. shiit va tråkigt de kommer bli!
Men ni kan ju hålla tummarna för mig så ja inte börjar stamma, bli röd i ansiktet, tappar bort mig och svimmar hehe.

Lite halv sur på HM oxå, trodde min tröja skulle komma idag, vill ju haft den i morgon.. crap!


Dödliga kakor

Alex hade lite tråkigt, så han bestämde sig för att baka Kola kakor.. något ja aldrig kommer stoppa i min mun mer. Har man hål eller inte vet om att man har de i tänderna låt bli att äta dem, de är ju så tårarna börjar rinna när de fastnar i tänderna.. shiiit..

Man tjuter så hunden får lite panik och börjar hoppa runt haha.

Tandläkarbesök 3.

Ja de va en vädligt dyr kvart för mig idag, 680 kr för lite plats på tanden *suck*. Kunde nästan heller varit utan den och så hade de fått isa lite.. men men. Ja på två månader har man väll lagt 1700 kr på 3 tandläkarbesök! DYRT!!

Ja för att trösta min penga förlust fick de bli lite fika, en tosca bit. Va lite tufft att käka den med munne full av bedövning hehe, men de gick ned. Självklart va Alex med också, vem vill gå hem själv och fika själv är inte så kul.
Fick bli en lite sväng för bi ICA oxå, köpa lite honung till maten i kväll, snål som man är tar man den billiga, hade inte riktigt samma färg som de andra.. Hoppas de bli gott ändå.

Nä damn va sugen jag blev på Kaffe.. (mocca late hade inte varit helt fel).

Varför just nu?

Andra gången på 1 vecka nu ja får en ångest attack, va så länge sedan man fick de, varför nu? ja som trodde allt de här var borta.. fan va de tar på en. :(

Har för stora krav på mig själv och sätter för mycket press...

Colder

Jag vet inte vad rinner igenom mig just nu, men börjar känna mig allt mer kall och nonchalant. Jag orkar inte länge bry mig, bara så trött på allt. Falsker, bullshit och lögnare åker direkt i skräphögen tillsammans med folk som gnäller och saker och ting men inte gör ett skit åt dem. Jag börjar bli trött på att lyssna, all skit drar ju ned alla runt om kring en. Realist har jag alltid varit: "Det är inte lätt att vara optimistisk i en värld som domineras av pessimister".

Ett ord ja fullkomligt avskyr är PÖSS.. usch sluta säg den skiten. Säg PUSS om de ska va något, annars skit i det helt, för de är väll ett slag i ansiktet om nått.

Uhh låter som man har en negativ dag, men faktiskt inte. Mår riktigt bra. Men ibland måste man kanske försöka få en del att förstå kanske?

Anyware but home - rolig film, rekomenderas för er som inte sett den!

Nä nu ska jag slänga mig i sängen och läsa New Moon.

I morgon är en ny dag då blir de nya tag. "Önskar mig massa snö och en aning mycket is"

Ibland spelar de ingen roll

Jag försöker med all min kraft att tycka om dig, de har jag gjort så länge ja känt dig. Men mot kraften är alldelses för stor, ja kan inte annat än att känna 'resentment'. När ja ser dig får ja panik i kroppen, ja vill inte vara runt dig, du har en negativ energi som gör mig galen, ja vill inte vara i närheten av dig. Så länge ja kan minnas har ja aldrig tyckt om dig, de går inte, de finns ingen form av kärlek. Du får mig att må dåligt, du får mig att känna hat inom mig. De är en sjuk känsla, men så är de...

RSS 2.0