underlig dag

Ja då har man upplevt en av de mest underliga bussresorna till skolan.. Ska väll inte gå in på de i detalj kanske.. Vill man veta får man fråga.. Man får sig ett gott skratt.

Nu är de dags för lite slappning framför tv sedan får man ta och plugga en stund..

Bedövad


Vilken härlig morgon man har haft, man börjar att gå till tandläkaren 9.30 för att laga en tand. Förra veckan sa de att de inte va ett så stort hål så bra att fixa de snabbt, men vilken lögn! Spenderade över 1 timma i den där obekväma stolen med säkert 40 olika saker i munnen. De borra nog nog i 45 minuter, de va värre än de trodde! Så de blev en djup borrning, ja tack. Men en otroligt snäll tandläkare som frågade hela tiden om de gick bra eller om de gjorde ont, de uppskattades. Bedövning fick man så de räckte och blev över, fick även lite för de isade i en tand, gulligt. Ja va bedöva i halva ansiktet i över 4 timmar... Åter igen till tandläkaren den 8 december för att få lite plast, har tappat lite emalj :( *suck*. Men skönt att få fixat allt :) Hon var otroligt duktigt och fixat tanden grymt bra.. impad.

Sedan bar de i väg till thn med Alex, ett vanlig besök på bibblan, vi hade skoj :). Blev en sväng på stan också, man får passa på när man är där och har tid. Åkte hem och spelade lite tv spel, Lego Indiana Jones 2 :).. och sedan fick man åka och hämta mamma.

Blev inte mycket plugg idag, får bli så ibland. Men i morgon får man köra på igen. Ska även träffa lilla Linda en sväng i morgon, ska bli kul :).

Ja igår blev de allt lite mer spännande än va jag förväntat mig, vem vet, de här kan bli extra kul :)

Nu ska ja slänga mig i sängen och kolla på tv, en förtjänst när man blivit plågad idag..

Twilight

Nu är de beställt, hoppas de kommer i veckan :) *längtar*


NEW MOON

Ja då har man precis kommit hem efter ett bio besök i Trollhättan. Kanon film, ÄLSKA <3, man kan inte få nog. Så de blir till att läsa böckerna för vem kan hålla sig tills nästa film. Många läckerbitar filmen också, man får nog ha med sig en haklapp nästan gång, damn. Rekommenderar den varmt. Linda nu har vi ett tag till att vänta då hihi


Beautiful

I ain't easy to find

I'm one of a kind

Oh when I dutty wine

I know your only mine




I'm way too cool for ya boy

That's why it'll never work

I'll have you suicidal, suicidal

When I say it's over




You've been calling me

Leaving messages all week

Was your curiosity

Got ya knees weak

I'm not looking for a man

So I don't want no confusion (no confusion)

I took ya to the floor

Got ya begging me for more

But that was my queue to go

So I hit the door

I let you hot

With your mind used to running wild (running wild)


tusen bitar

ett hjärta i tusen biten,
som ett opuzzlat puzzel,
Du försöker få bitarn att passa ihop,
du föröska få de helt
men i slutet inser de att de alltid kommer att fattas en bit
ett hål som inte går att fylla
de kommer alltid saknas något inom dig

Drömmar

Ja börjar tröttna lite på mindra drömmar, shiit va sjukt ja har min hjärna. Förstår inte hur ja får till allt. De är som en film som spelas där inne. Vem behöver gå på bio när man har drömmar som jag! haha
Svårt att tyda dem med, eftersom de händer så otroligt mycket i dem.

Kan säga att tabletterna ja fick som skulle motverkade detta, FUNKAR INTE!!!

För höga kostnader på Folktandvården

Folktandvården har på tok för höga priser, de är så de borde skämmas. 600 kronor för en undersökning, för ett tandläkare ska ta en titt på tänderna och inte göra ett skit! De är skandal! Vårdcentralerna har mer rimliga priser, varför ska tandvården ha så höga priser? Inte konstigt att de är mindre folk som går till tandläkaren. De är underbemanat, man har svårt att få en tid, man måste stå i kö, för att de finns för lite tandläkare på grund av att ingen går till tandläkaren för att de är för dyrt! Sänk priserna, anställ fler personl och få in fler patienter. De måste man ju tjäna på i längden. Folk går ju så långt att de nästan tappar tänderna innan de får dit, för de är ingen som har råd att bara gå och kolla tänderna.

Barn går gratis och även ungdomar, men vad händer med alla studenter och vuxna då? Finns de rabatt för pansionärer? Studentrabatt bortde infinnas, inte direkt att man är överöst med pengar när man studerar!

Idag var jag hos tandhygienisten, betalde 475 kr för de, men för vad egentligen? Va ju inte direkt att hon gjorde speciellt mycket. Hade räckt med max 200 kr för de som gjordes.

SKANDAL!!!!
Dags för en skärpning.

Moderaterna gör ju ingen nytta för samhället, men där kunde ni gjort något.


4 veckor fullspäckade

Ja de närmaste 4 veckorna kommer jag vara helt översvämmad med skolarbete, de är tur att de inte tar i så de spricker. Men de är i alla fall två intressanta kurser som är faktiskt kan angagera sig i. Fick dock ta och köpa mina böcker till denna kursen, finns ju inte att låna någonstans närheten, poff där vara 600kr borta.

Lite kul kommer ju i alla fall i veckorna. På fredag den 20/11 blir de bio med Linda. :) New Moon :)
Och den 28/11 blir de eventuellt Gretas med Linda och lite annat härligt folk.


Linda är söt och oroar sig över nyår, men vi kommer i alla fall ha kanon kul vad vi än gör :). Kan ju inte bli sämre än de ja upplevt innan i alla fall. De lät verkligen hemskare än vad det var menat.

Har pluggat lite idag i alla fall, borde gjort mer. Men fick ett ryck och bestämde mig för att göra om i rummet, nu ser de större ut och man behöver inte slå i huvdet mer hehe, för ja lär väll snart få en hjärnskakning om de skulle fortsätta så.. haha

Imorgon blir de tandläkaren, eller ja nästan, hygienisten i alla fall. fan va de ska va svårt att få en tid där, morr! Plus att de är ju svindyrt att gå dit. Nej nu ska ja ägna kvällen till att läsa lite artiklar och kolla på tv, kanske prata med någon liten sötnos.. hehe

11/11 ger plågsamma minnen

Usch denna dagen skär i hjärtat, de är både positiva och negativa minnen. Ja ånger ju aldrig att vi förlovad oss för 1 år sedan.. men dagen påminner om misslyckande, brustet hjärta, om de som var men inte längre består. Det finns alltid två sidor av allt!


Helt klart människans bästa vän

Det är så härligt att komma hem när man har världens sötaste lilla kille hemma. Alex och Bamse kommer och möter mig vid bussen, då Alex har sagt att "ska vi gå och möta Frida" och Bamse blir överlycklig och skyndar sig. Och när han får syn på en tjuter och skriker han, och han hoppar upp och ned och viftar på svansen så nästan rumpisen går av. Sedan springer han och pussar på mig hela vägen hem, sedan rusar han in för att hämta sitt lilla gosse djur "hunden pluto" som han springer runt och visar och prata och viftar på svansen som en tok.
Finns de något bättre? Man känner sig verkligen älskad..

Idag har man varit i skolan, fått en introduktion på de två kurserna som startar nu: Barn och ungdomars hälsa & Kosthållning och livstil. Haft en kanon dag :) Den var verkligen givande. Våran programansvarig och även lärare är riktigt rolig. Jag och Ericka kom fram till att när hon säger kurser låter de som hon säger kossor, skånskan är mystisk hehe, lite flum får man ha även där. Vi sitter och diskutera om ungdomars sexuallitet och Antia ska säga något om bi/homosexuella och samtidigt som hon börjar prata tittar hon automatiskt på mig och Ericka.. inte alls uttittad, men så söt :). Vi diskuterar även porrindustrin och analsex och självklart kläcker jag: "Ja men de är ju kvinnorna som tjänar mest i den branchen".. alla bara skrattar åt mig, men läraren höll med mig i alla fall haha. Roligt i skolan kan man i alla fall ha..
fick en väska av skolan idag med, en svart, lite snyggare än de röda vi fick när vi började. Skolan är schenerös!

kommer ha mycket plugg i 4 veckor framåt! så de blir till att sitta med näsan i böckerna en hel del!!!!

Nä nu blir de till att vila en stund, trist med feber och huvudvärk! Så de blir tv i kväll under varma täcket! Imorgon får ja nog ta mig till biblan i thn och låna lite böcker..

people are not what they say

Sometimes its not hard do figure out someone.
If you try to hide something for me,
do it well,
because im smarter than you,
and i will find out what it is before you think i do!
Dont try time, im not what you think i am.
In the end i might just start resenting you,
and push you away.

Im not much for forgiveness or forgettning.
But if i forgive you, i will never forgett.


eftermiddas fika

Idag vaknade man senare än planerat.. men de va skönt med lite extra sömn hihi. Blev lite tv spel på förmiddagen oxå, lite klassiskt, donkey kong :D.. alltid kul.

Sedan blev de fika med Linda och hennes mams.. damn va vi kan tjöta :D.. allti trevligt :D Får ta med mig min mams nästa gång *ler*..

Precis läst mina två studiehandledningar.. åå yeah right att ja tänker coach framför min grupp, nej!.. har man aldrig haft ångest förut så.. usch.. tycker om sådant!!!!

Kvällen blir lugn, lite tv tittande bara :D

bad

When you dont meen a thing


When it feels like you lost it all


it rains in your heart


and your all alone


the one who made you feel like this


is not worth the pain


Your mad like hell


You want to cause pain


but you bit your lip


and push it right back in


even if its black all around you


you stop your self


and let the pain make you stronger


because in the end


you are the one who makes it


Usch...!

Ja vet inte vad jag vill,
ja vet inte om ja vill träffa någon,
vet inte om ja vill va singel,
vet inte om mina känslor för Hanna är helt över.
Ja vet inte vad jag känner längre?

Det känns som ja håller på att frysa till is..
Jag börjar nog blir kall..

FÖRVIRRAD

alltid tv spel :)

Ja idag har man inte gjort så värst mycket. Men fått skrivit klart min hemtentamen i Psykiatri B i alla fall och har skickat in den.. hoppas innerligen att ja får godkänt på den..! har inte varit så uppmärksam på den kursen, hatar webb baserad skit!

Annars har ja målat klart min tavla idag hehe.. Lite övning för händerna, lite pyssel för hjärnan.. haha Hanna där ser du, Frida kan allt pyssla. Ska lära dig en grej som du ska får göra åt mig, en skit snygg stjärna ;)

Sedan har man suttit och spelat lite klassiskt tv spel, super mario på super nintendo.. Fy fan va dåligt man var.. 3 game over + att ja fick säkert 20 liv av brorsan haha.. de är ju så man skäms..

Idol med familjen blev de också.. faaaan att Rabih åkte.. han är ju världens sötaste kille ju.

Nu blir de lite surfande och kolla på PS I Love You.. *underbar*

Kick them out

åhhh ja vill bara sparka ur alla tankar ur mitt huvud. Skulle behöva lite lugn och ro där uppe, 4 eller 5 tankar på samma gång, man blir ju bara trött. Skulle behöva lära mig att meditera, hitta de inre lugntet.

De kryper i kroppen på mig, ångest är så jävla underbart! Not! När ska man slippa de här. Den som aldrig upplevt ångest, dej hyllar ja, fy fan va gött. Även dig som inte har något direkt samtvete eller har lätt att släppa taget om saker och ting. Ja ältar alldeles för mycket, ja plågar mig själv. Kan inte låta något vara så hjärnan går på hel varv och därför snurrar de så många tankar hela tiden. Man måste ju inte tänka på allt på samma gång. Men ja har ju ifs koll på de mesta, men ändå!

Wounds

Im on my way down

im under the surfes

i cant breath

the holes in me are bleeding

to many wounds

to deep to fix


my eyes are dry

to much pain

no tears

only dust

Thought I moved on

that is was all gone

i was wrong


Im on my way down

im under the surfes

i cant breath

the holes in me are bleeding

to many wounds

to deep to fix


Sådär

Allt inom mig bara snurrar runt, känslorna i kroppen är förvirrande. De känns både bra och dåligt, men ja vet inte hur ja ska tolk de. Vet inte va de är med mig. Mitt hjärta och min hjärna är i krig. Orka!
Ja blir så trött på de här..


HALLOWEEN 2009 - everything is not what is seems

everyting is not what is seems

Lite bilder på festen den 31 oktober - 09


Linda och Jag


Hanna, Anna, Hampus, Sara & Male


Camiz


Denny


Sandra


Helene

En del av folket blev tyvärr inte fotograferade, de va trist. Men in i de sista glömde vi bara av de.
Men de var en kanon kul kväll :)
Ni som inte var där missade verkligen något.

Vi blev fotograferade hur många gånger som helst på Lipz.
Skit kul


RSS 2.0