Michael Jackson

En världs stjärna har lämnat livet, med musik som berörde hjärtat, en enorm människa.
Jag kommer sakna hans musik oerhört mycket <3
Den har berört mig på på många sätt.



Requiescat In Pace

Officielt tråkig..?

Ja! det är Fredag kväll och ja sitter hemma i soffan och glor på tv, jag är definitivt tråkig! Nu kunde jag ha suttit på pråmen eller stålverket och tagigt en öl me Janet. Ibland är man inte riktigt klok! Men ja kände mig bara helt slut i kroppen och kanske inte skulle vara de bästa sällskapet, men ändå vill man lixom! Plus att det är väll lite pengar som spökar också! Efter som man inte får några pengar under sommaren och man är arbetslös :(.

Och inte får man stämpla heller, fan.. man betalar massa pengar för att vara med i A - kassan, men inte har man någon nytta av det nu när man behöver det.

Hoppas att det inte blåser lika mycket imon så man kan lägga sig och sola en stund, tyckte att de va en aning för blåsigt idag och 3 dagar i rad i solen gör en lite konstig i huvudet, skönt med 1 dags vila.

Värmen fortsätter :) Så skönt, ska ju bli över 30 grader nästa veckan :)

Bokade biljetter igår för att åka till Älsklingen, blir lager 157 på onsdag :)

25/6 -09

Klockan ringer 08.00 då va det bara att gå upp och duscha och packa :). Blev en dag med sol och bad i Lysekil *mys*. Först tog vi en sväng in till Lyskil för att att söka upp lite mat *hungrig* efter det blev det Siviks camping för solning och badning. Blev massa sol och bara ett litet dopp i vattnet, så kallt att man hissnade och fruktansvärt grunt hehe. Men vi vart typ nästa själva där, lite mysko hehe. Klockan 4 blev det hemgång, men vi stannade på Möbel outlet i Tresta Center och sedan blev det en sväng in till Överby, fick köpt mig ett par skor och ansiktsmask :), va hemma vid sex tiden.

När man kom hem blev det en snabb dusch för att bli av med både sand och saltvatten :) följt av ansiktsmask och  lite pedikyr samt mat :) Det va inte dumt ;)

Nu ligger man i soffan, helt utslagen av solen och kollar på tv, typiskt att de visar ett avsnitt av csi miami som man redan har sett :S. Men Fringe kommer ju i kväll i falla fall, något att se på :)

Imon får det bli en tripp till gymmet, sedan får man lägga sig och sola framsidan av kroppen, rygger får nog vila ett tag, får bli en slö dag imon, ska bli lite skönt :)

24/6 -09

Åkte till Janina kvällen innan (23, tisdag), för lite tjöt och kollade på film och för att sova över. Sedan vaknade man klockan 8 på morgonen och var pigg, blev kaffe och cigg på balkongen och gosa med missarna lite. Sedan vid lunch drog vi ned till Baggis och köpte med oss käk och träffade hennes "fruga", massa trevligt :)

Sedan han jag vara hemma 1 timma, blev att ja åkte tillbax till thn för lite mer sällskap. Blev en lite sväng till Överby och sedan blev det lite öl på Pråmen :) Riktigt gott och riktigt varmt ute. Men en härlig dag :)

Värmen är tillbax

Dagen började så klart med träning :), *underbart* Fick blir rygg + biceps + mage idag, de försummade ja förra veckan. När man kom hem blev det frukost och sedan slänga sig på en filt ute i solen och läsa en bra bok. Blev väll sammanlagt 2 tim 30 min, sedan pallade ja inte mer och fick ta en lite promenad med Basse och Alex, de går nästan inte att andas ute.

Nu har man duschat, suttit med en avslappnande ansiktsmask så nu luktar man allt möjligt hehe mycket vanilj och cocos *love it*

Nu får man stanna inne en stund, man får värme slag ute.


Imon blir också träning :) Får se om man orkar 20 min på "orbin" imon i stället för 15 min som idag! Sedan är det hem och göra sig lite vacker för att åka in till thn för att träffa bästaste bäste vännen :) De va så länge sedan.


Får ta och träffa Mikkiz snart med, miss you girl. En öl i solen låter helt perfekt :)

Gastroskopi

Gastroskopi är en undersökning av matstrupe, magsäck och tolvfingertarm.
Läkaren kan se om slemhinnorna är inflammerade och om det finns sår eller tumörer.
En undersökning med hjälp av gastroskopi tar bara några minuter men kan vara lite obehaglig.

När du undersöks med hjälp av gastroskopi förs en mjuk och böjlig slang, ett gastroskop, ned i matstrupen.
Gastroskopet har en kamera i spetsen och läkaren kan på en tv-skärm se det område som behöver undersökas.

Innan undersökningen får man lokalbedövning i halsen.
Därefter ligger man på en brits medan läkaren undersöker med gastroskopet.
Det gör inte ont, men en del kan tycka att det är obehagligt och kan behöva få lugnande medel innan.
En undersökning tar vanligtvis inte mer än tio minuter




Måndag

Ja! Går dagen var ingen höjdare, började slött och slutade med ett fruktansvärt onödigt bråk! Om saker som är trött på att bråka om!


Dagen började med att man fortfarande hade "bråket" i sig, eftersom man går och lägger sig osams!
Sedan var jag på Vårdcentralen, har riktigt bra doktor (som ska sluta, självklart!), fick 3 nya recept, får hoppas att de funkar denna gången + att ja fick 1 remiss för Gastroskopi, läskigt! Tror nästan mamma får vara med och hålla handen hehe.

Sedan efter det blev det en sväng upp till NÄL -röntgen, för mammas del och efter det blev det en sväng upp till Överby - Rusta, blev ansiktskräm och ansiktsmask. Willys blev nästa stopp, vi behövde ju lite käk också! Köpte Power King som smaka as, flera ggr har de varit dåliga, så jävla trist!

När vi kom hem blev det lite fika, en promenad med lilla Basse och 20 turns med Mario Party 8 till Wii, nice :).

Nu sitter jag och glor på tv, hör hur de andra lagar mat, Alex grillar och mamma fixar i köket, lat man är haha.

Ikväll, lite situps + armhävningar och sedan klockan 21:00 blir det Criminal Minds :)

Och imorgon när jag vaknar blir det gymmet :), Längtar, blir lite tokigt när ja inte får gå dit, underbart!:) *love it*

Midsommar

Spenderades på hemma plan med Mamma, Pappa och Alexander, och helt alkoholfri för mig. Va en lugn och skön dag, god mat, mycket skratt och 2 bra filmer. Det tråkigaste är att det är midsommar afton nr.2 som jag inte spenderar med Älsklingen, för att hon jobbar :(.

Film 1: Vi hade i alla fall tur med vädret, igen! Den va riktigt kul.
Film 2: Oxford murders! Grymt dålig och väldigt väldgit brittsik! usch!!!

Blev en lite pratstund med Älsk vid 22:00 :)


Idag Lördag, en riktigt slö dag, blev tv-spel med Alex (Mario Party), ja flippa totalt ur, trött och flummig, skratta åt precis allt så tårarna rann (mamma med hehe), blev endel grimaser med, hel sjukt.

Tog en kort promenad med Alex och Bamse, grannens hund är verkligen alltid ute också, och Bamse är livärdd :S, men gick bättre idag, men man är alltid lite orolig att han ska bli biten på grund av att han är så undergiven den andra han hunden.

Ikväll vet ja inte om det blir ett godnatt samtal till Älsk för hon ska upp och jobba imon, annars blir de ytterligare en film i kväll.

Glömde nästan...

Men de blir INGEN omtentamen den 20 Augusti *jippi*. Fick redan på att den var felräknad och det bara fattades 0,75 för att jag skulle få godkänt, så ja skickade in en rättelse/omprövning av betyg och fick GODKÄNT.

Det kan fan inte bli bättre
. Men man sitter nervöst och inväntar de andra 2 kursernas betyg, hoppas på ett VG i ena kursen, man kan ju alltid hålla tummarna, å de gör jag, båda två också!!! Vore skönt att börja sista året med första året avklarat :)

Back Home

Då var man hemma från Jönköping igen, har spenderat ett par dagar med älsklingen <3

Åkte dit i tisdags, börjar med att tåget från falköping till Jönköping är försenat med 20 minuter *suck* Så ja var framme halv sju typ, Älsklingen mötte upp mig med bilen, blev en sväng förbi videomix för att hyra en film ' i taket lyser stjärnorna', de va riktigt bra (filmad i trollhättan). Sedan blev de en sväng till Ica Maxi för att handla lite. När vi kom hem blev det mys *längtat* Va över 3 veckor sedan vi såg, hemskt att sakna någon så länge.

Onsdagen började med ett träningspass följt av lite bastubad *mys*. Sedan blev det mys lunch på Kaffe paus, och på kvällen blev det grillning med älsklingens kompis och hennes tjej.

Idag blev det lite slöare, sovmorgon och sen frukost. Sedan blev det midsommar lunch (färskpotatis, sill, köttbullar och sallad) och efter det blev det en sväng upp till A6, kollade runt lite på ikea, köpte doftande värmeljus hehe, och sedan en snabb koll på bikini på Stadium.

Åkte hem 16.01, tåget var överfullt, stod som en packad sill, tåget från Falköping till Herrljunga va 20 minuter försenat, så ja va hemma 20 minuter senare, trött och ont i fötterna, hatar att stå upp hela vägen.

Sprang in en sväng på Hemköp för att köpa lite godis när ja kom hem, de behövdes hehe.
Nu ligger jag slöar i soffan med lite träningsvärk efter att ha tränat 3 dagar i rad, så vi får se hur de blir imon.

Ikväll blir det CSI Miami och Fringe och när man vaknar i morgon är det Midsommar, tråkigt att Älsklingen ska jobba hela helgen :(

Älskar dig <3

Ny vecka, nya dagar kanske ett bättre liv!

Började dagen med ett träningspass (15 min uppvärmning, + Bröst, Triceps och Axlar), riktigt skönt. Kommer väll bli mellan 3 och 4 pass i veckan.

Snus har jag varit utan i 3 veckor tror jag, idag har jag tagigt 1 cigarett, man tappar lätt humöret utan nikotin, men jag känner inget sug efter det hela.

Godis får man lägga av med om man ska komma i form, man får ha 1 ätar dag i veckan, annars blir det tråkigt och tappar motivation.

Lyckades få ordning på alla mina saker idag med, nu kan man komma in i de rummet igen, lådorna blokerade allt! Och nu sitter jag här, rastlös. Skulle vilja gå ut och gå, men de är ju åker så långt ögat kan nå, ingen höjdar promenad väg.

I morgon blir det ett träningspass till, underkroppen och klockan 4 åker man till Jönköping för att spendera ett par dagar med älsklingen, ska bli underbart *längta*, Även där på onsdagen blir det ett träningspass :) och sedan grillning på kvällen :)

Vill göra nya tatueringar med, det suger verkligen i kroppen efter lite bläck! 2 är lite, lite. Och efter att man fick ta bort 2 percingar så vill man ha nya tatueringar ännu mer, kroppen saknar.


Är grymt kär i den här tatueringen *ge mig*

Den är vill ja ha i nacken *like*



Längtar tills programet börjar igen, en envighet sedan!

~Moonlight ~


lite flum

10 FAVORITER
Dialekt: Göteborska och norrländska
Mat: Något lagat på restaurange
Låt: Pokerface
Film: Twillight
Tecknad figur: Rai - grottpojken, Sailor Moon & Sandy Bell
Sport: sådant tittar man inte på
Komiker: Petra Mede
Veckodag: När ja får vara med Hanna
Glassmak: choklad (rocky road eller något från Ben & Jerrys)
Soloartist: Mariah Carey

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Glad, kär och lycklig
Tanke: Jag vill att du ska vara här <3
Kläder: Pyjamasbyxor och brottar linne
Bakgrund: hmmm?
Känsla: Nikotin sugen
Tid: 21:42
Bästa sak: älsklingen

8 FÖRSTA
Bästa vän: Mikaela & Michael
Husdjur: Snuttan och Boss
Utlandssemester: Spanien
Piercing: Läppen
CD skiva: mins inte va den hette.
Bil: Saab
Ord: Mijau

7 SENASTE
Telefonsamtal: Älsklingen
Mat: Nät melon
Dryck: Pepis max
Biltur: Till Ica
Tv-program: Simpson
Spelad låt: Im i all alone
Köpta klädesplagg: BH

HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: ja, typ!
Brutit mot lagen: ingen kommentar
Blivit arresterad: stort NEJ
Badat naken: de har man
Varit med i TV: nej de tror ja inte..
Varit med i Radio: 2 ggr

5 NEJ TACK
Skolämne: Fysik
Mat: Tacos
Musik: Opera
Dryck: Cola & Fanta
Djur: kryp

slö dag

Idag blev det en speldag, har suttit och spelat Lego Star wars med Alex hela dagen, riktigt skojisgt, i bland får man göra lite annat, som att "fossa" sin bror i spelet *skratt*. Och nu på kvälls kvisten blev det film mys: While she was out, de va bra, mycket råaren än man kan tro.

I morgon kommer min Älskling förbi och myser lite *längtar*, saknar dig massa mycket hjärtat <3

I veckan ska det bli mycket träning hade jag tänkt, så blir det ev Ullared, beror lite på när skattepengarna kommer, är ju bra om de dyker upp de dagarna då mamsen är ledig så man kan åka.

Nu är det dags att krypa ned under täcket *skönt*


sista dagen

Idag var sista dagen i skolan, 1:a året är gjort, känns ganska overkligt faktiskt! Men j*vla skit att ja inte klara omtentan, nu får ja göra en till den 20 augusti och klarar ja inte den så får ja göra om kursen, så nu måste ja klara den!

Konstig nog så varje gång ja kommer till skolan så blir jag döds trött, annars är ja pigg, men inte då :S

Fick köpa ett nytt "rabatt" kort till bussen oxå, och man var tvungen att lägga till 100 kr i en buffert första gången man fyllde på den, så det fick bli 200 kr :S.. så idiotiskt, ja behövde ju inte ens den summa, crap! Ja inte mycket man kan göra åt de. Men västtrafik suger, och att de tar bort bra kort, idiotiskt!

Nu ska ja njuta av sommaren, se om man kanske kan få något jobb kanske, men chansen är väll kanske inte så stor, men de skulle vara behövligt.

1 vecka & 3 dagar

Nu var det ett tagsedan man snusade, som sagt så rökar ju i stället för att bli av med snus beroendet. Så snart ska ja sluta att röka oxå, hoppas detta kommer att gå bra. Hoppas på det i alla fall!

Lite bilder


     <-- från då till nu -->         


   
sola behövs verkligen i år

tomter Min små bäbisar, tomater, men de är mycket större nu






Det bästa med sommaren :)


Blommor plockade till mamma på morsdag, bilden taget för att skicka "en blomma" till älsklingen <3




min vackra ängel




RSS 2.0