Diskussioner om homosexuella.

Jag idag har man varit duktigt och varit i skolan, från 9 till 15 ;D.. Vi är ett grymt roligt gäng asså. Idag har vi suttit och gjort grupparbete i Psykiatri.. konstigt nog kan de bli hur kul som helst haha.

Vi hade en uppgift om 6 personer med olika personlighetstörningar som vad med i en dokusåpa som ska överleva på en ö. De olika störningarna är: Borderline, Narcissim, antisocial, fobisk, schizoid och tvångsmässig. Kan säga att ja inte skulle vilja vara på den ön. Vi kom in på hur vi själva är och började analysera varandra, våra övriga klasskamrater och vänner, de helt sjuka historier. Men vi kom fram till att vi alla har nog en släng av allt ihopa haha.

På något sätt kommer vi alltid in på samtalsämnet "sex". Antagligen för att vi alltid skippar de avsnitten i varje kurs, så då får vi prata om de lite i alla fall. Och självklart kommer vi in på Homosexuallitet haha. Vi är 5 i gruppen, där 3 är hetrosexuella, jag är homosexuell och den sista är bisexuell. Så vi fick berätta hur de är att träffa nån som är bi.. eller varför en del killar är lite fjolligare och vissa tjejer är mer manliga. Vi kom nog fram till att butch tjejer som tänder på butch tjejer är nog mer bögar haha.

Ja tror vi har skrattat oss igenom den här dagen och ändå lyckats göra klart vårat grupparbete.

Nu är ja troligt trött, skulle kunna somna..
Ligger här med massa tända ljus, synd att man inte har nån att mysa med.

Idag börjar Grey's Anatomy :D *Love it*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0