Hypnosterapi

Funderar allvarligt på hypnosterapi, de kanske kan få en att bli av med de dåliga och bli bättre på de man är bra på. Ja vill kunna blockera vissa saker i hjärnan, har faktiskt mailat ett par st och frågat. Ska bli kul om man får svar.

Idag skulle man varit i skolan, blev inte alls så. Men pratat med flickorna, och fått en bra grupp :) Vi är ett härligt gäng :). Coachansvarig för gruppen också, men de är nog ganska lugnt hehe. Vi har i alla fall 10 veckor av stress, stress och mer stress, och press och helvete, är otroligt mycket vi ska göra.

Idag har man påbörjat sina uppgifter i alla fall, och grupparbetet, skönt de. Råkade somna 20 minuter mitt på dagen också, de är inte vanligt, med förbannad huvuvärken gör en död och att man inte har en hög motions nivå så spelar väll de roll. Blivit lite tv spel idag med, böra bli bättre hehe. Skönt att bara få koppla bort från omvärlden och slippa sina malande tankar som går i ett.

Är en otroligt spänd människa, känner hur de stramar i kroppen. Mina käkar krampar av smärta, biter ihop omedvetet, kan man få massage där?

Morgon dagen består av plugg, fredag blir de till att träffa Linda. I kväll blir de Criminal Minds :D.

Lite kärlek hade varit mysigt.

OCH JA VILL HA MIN NYA DATOR NU!!!!

Lilla greken fyller 26 år idag :D Massa grattis och pussar och kramar, Love You <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0