Sex dagar & sju nätter

Sjuk sedan i måndags :(. Ont i halsen - hosta - feber, you name i't. Träningsvärk i magen och lungorna är helt ömma. De går inte åt rätt håll direkt, utan de känns som de blir värre. Underbart!!!

Nyårsafton spenderade ja hemma, inget märkvärdigt. Massa godmat blev de *mums* Men annars var de väldigt stillsamt. Drack ett glas likör - de va mitt stora alkohol intag den kvällen. Klockan 24:00 blev det till att titta på fyrverkerierna, själva hade vi inga men man ser alla andras i stället, men ut gick vi inte, stod och glodde genom fönstret (va ju faktiskt sjuk), ingen skålning med skumpa, tog en snabb munn med mamma haha. 5 över tolv borsta ja tänderna och slängde mig i sängen, då hade man velat sova i 4 timmar för kroppen bara värkte. Underbart!!!

Nu får ja se till och bli frisk så ja kan börja skriva på min uppsatts och börja träna inför tentan.

Jo i Tisdags blev det en fika med Hanna, som var påväg hem och som tur åker igenom stora Grästorp:), de va mycket trevligt :).

Vädret är underbart, de kommer bara mer och mer snö :D *love it*. Är ju kanon mysigt. Massa söta små fåglar
ser man utan för fönstret, de är mins 15 st som får mat av mamma. Otroligt mysigt. Sedan när man slänger in lite ved i kaminen också så blir de hela sååå mycket bättre :D. Vintern är underbar :D
Nyårslöfeten har ja skippat, de bryter man bara ändå hehe. Började i stället innan med de ja skulle göra! De är på gång. Får hoppas hostan och febern lägger sig nu så man kan gå ut och ta underbara vinter promenader med lilla Bamse som bara älskar snön. Underbart..

Nu blir de lite film, härligt att krypa ned under täcket :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0