Långt kommer man inte..

.. det är svårt att få något gjort när ens underbara dator stänger av sig när den själv behagar. Snart blir det en ny! Sedan att man saknar både motivation och koncentration det är en annan sak. Men idag har man suttit och stirrat på en data skärm i 5 timmar och kanske fått fram 30 minuters arbete, det går långsamt!

Blev en kort promenad idag, kan inte påstå att ja tycker att de är dunder skönt med 15 minus, men mysigt med snö i alla fall. Inne är de inte varmt, här får man ha på sig morgonrock och tofflor (skulle behövas vantar) för att hålla sig varm, inte speciellt skönt.

Imorgon blir det eventuellt en tripp upp till mormor för att käka lite, vet inte riktigt om ja ska följa med ännu, finns en sak som kan göra att ja inte vill åka med, hoppas den inte hindrar det, annars får man stanna hemma och plugga, de funkar ju det med *whoho*

Kollat på ett par gamla avsintt av Criminal Minds, den serien är suverän, love it. Nu får de bli att krypa ned i en stor säng under ett riktigt stort duntäcke och kolla lite på tv, trött nej de är ja inte!


'de hade inte varit dumt att vara kär, känna lite fjärillar i magen'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0