De gör fan mer ont nu än innan!

Mycket flängande fram och tillbaks idag..

Morgonen börjar med att ja ska köra brorsan till tandläkaren och samtidigt boka om min egen tid. Blev att ja fick en tid direkt efter honom så vi avlöste varandra i dörren. Tandläkarna skulle fixa till mina illningar, som de skulle gjort förra gången med plasten som inte fungerade, och inte fungerar de nu heller! Har ännu mer ont nu, va fan är det här.

När man kommer in och lägger sig i stolen och visar vart det ilar tar tandläkaren fram instrumentet som blåser luft och blåser rakt på tanden och ja flyger nästan upp av smärta och hon frågar (med utländskbrytning) gör det ont? Ja va fan tror du?? Sedan tar hon fram ett instrument som sprutar vatten, lika ont gör de när de hamnar på tanden och ytterligare igen frågar hon: Gjorde de ont?. hmm ja som fan! Så efter de plågsamma behandlingarna tar hon fram en bedövningsspruta (storlekarna på dem måste vara till för att avskräcka folk). Efter de har filat, knackat, slipat, dragigt, pikat sönder tandkötet och lagt på lack frågar hon om de känns bättre nu. Hmm inte fan vet ja de är ju helt bedövat.. Irriterad blir man. Sedan kollar på den andra tanden hon har lagat som också gör ondare nu än innan och knackar och säger att om de inte går över får vi rotfylla, samt att hon pikar sönder tandköttet där med, så jävla underbart att gå till tandläkaren eller inte! Sedan säger något som ja inte riktigt kan lista ut vad de ska vara men de lät som "du får inte äta på 11 timmar".. kan inte stämma för lite lack haha.

Nu är tandköttet svullet och täcker typ tänderna, ilningarna är inte borta, de gör ont som fan, gör ont så fort de kommer lite luft där, är de meningen att ja ska hålla munnen stängd till nästa besök? Som tur betala man inget för den här misshandeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0