För höga kostnader på Folktandvården

Folktandvården har på tok för höga priser, de är så de borde skämmas. 600 kronor för en undersökning, för ett tandläkare ska ta en titt på tänderna och inte göra ett skit! De är skandal! Vårdcentralerna har mer rimliga priser, varför ska tandvården ha så höga priser? Inte konstigt att de är mindre folk som går till tandläkaren. De är underbemanat, man har svårt att få en tid, man måste stå i kö, för att de finns för lite tandläkare på grund av att ingen går till tandläkaren för att de är för dyrt! Sänk priserna, anställ fler personl och få in fler patienter. De måste man ju tjäna på i längden. Folk går ju så långt att de nästan tappar tänderna innan de får dit, för de är ingen som har råd att bara gå och kolla tänderna.

Barn går gratis och även ungdomar, men vad händer med alla studenter och vuxna då? Finns de rabatt för pansionärer? Studentrabatt bortde infinnas, inte direkt att man är överöst med pengar när man studerar!

Idag var jag hos tandhygienisten, betalde 475 kr för de, men för vad egentligen? Va ju inte direkt att hon gjorde speciellt mycket. Hade räckt med max 200 kr för de som gjordes.

SKANDAL!!!!
Dags för en skärpning.

Moderaterna gör ju ingen nytta för samhället, men där kunde ni gjort något.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0