Bedövad


Vilken härlig morgon man har haft, man börjar att gå till tandläkaren 9.30 för att laga en tand. Förra veckan sa de att de inte va ett så stort hål så bra att fixa de snabbt, men vilken lögn! Spenderade över 1 timma i den där obekväma stolen med säkert 40 olika saker i munnen. De borra nog nog i 45 minuter, de va värre än de trodde! Så de blev en djup borrning, ja tack. Men en otroligt snäll tandläkare som frågade hela tiden om de gick bra eller om de gjorde ont, de uppskattades. Bedövning fick man så de räckte och blev över, fick även lite för de isade i en tand, gulligt. Ja va bedöva i halva ansiktet i över 4 timmar... Åter igen till tandläkaren den 8 december för att få lite plast, har tappat lite emalj :( *suck*. Men skönt att få fixat allt :) Hon var otroligt duktigt och fixat tanden grymt bra.. impad.

Sedan bar de i väg till thn med Alex, ett vanlig besök på bibblan, vi hade skoj :). Blev en sväng på stan också, man får passa på när man är där och har tid. Åkte hem och spelade lite tv spel, Lego Indiana Jones 2 :).. och sedan fick man åka och hämta mamma.

Blev inte mycket plugg idag, får bli så ibland. Men i morgon får man köra på igen. Ska även träffa lilla Linda en sväng i morgon, ska bli kul :).

Ja igår blev de allt lite mer spännande än va jag förväntat mig, vem vet, de här kan bli extra kul :)

Nu ska ja slänga mig i sängen och kolla på tv, en förtjänst när man blivit plågad idag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0