Back Home

Då var man hemma från Jönköping igen, har spenderat ett par dagar med älsklingen <3

Åkte dit i tisdags, börjar med att tåget från falköping till Jönköping är försenat med 20 minuter *suck* Så ja var framme halv sju typ, Älsklingen mötte upp mig med bilen, blev en sväng förbi videomix för att hyra en film ' i taket lyser stjärnorna', de va riktigt bra (filmad i trollhättan). Sedan blev de en sväng till Ica Maxi för att handla lite. När vi kom hem blev det mys *längtat* Va över 3 veckor sedan vi såg, hemskt att sakna någon så länge.

Onsdagen började med ett träningspass följt av lite bastubad *mys*. Sedan blev det mys lunch på Kaffe paus, och på kvällen blev det grillning med älsklingens kompis och hennes tjej.

Idag blev det lite slöare, sovmorgon och sen frukost. Sedan blev det midsommar lunch (färskpotatis, sill, köttbullar och sallad) och efter det blev det en sväng upp till A6, kollade runt lite på ikea, köpte doftande värmeljus hehe, och sedan en snabb koll på bikini på Stadium.

Åkte hem 16.01, tåget var överfullt, stod som en packad sill, tåget från Falköping till Herrljunga va 20 minuter försenat, så ja va hemma 20 minuter senare, trött och ont i fötterna, hatar att stå upp hela vägen.

Sprang in en sväng på Hemköp för att köpa lite godis när ja kom hem, de behövdes hehe.
Nu ligger jag slöar i soffan med lite träningsvärk efter att ha tränat 3 dagar i rad, så vi får se hur de blir imon.

Ikväll blir det CSI Miami och Fringe och när man vaknar i morgon är det Midsommar, tråkigt att Älsklingen ska jobba hela helgen :(

Älskar dig <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0