25/6 -09

Klockan ringer 08.00 då va det bara att gå upp och duscha och packa :). Blev en dag med sol och bad i Lysekil *mys*. Först tog vi en sväng in till Lyskil för att att söka upp lite mat *hungrig* efter det blev det Siviks camping för solning och badning. Blev massa sol och bara ett litet dopp i vattnet, så kallt att man hissnade och fruktansvärt grunt hehe. Men vi vart typ nästa själva där, lite mysko hehe. Klockan 4 blev det hemgång, men vi stannade på Möbel outlet i Tresta Center och sedan blev det en sväng in till Överby, fick köpt mig ett par skor och ansiktsmask :), va hemma vid sex tiden.

När man kom hem blev det en snabb dusch för att bli av med både sand och saltvatten :) följt av ansiktsmask och  lite pedikyr samt mat :) Det va inte dumt ;)

Nu ligger man i soffan, helt utslagen av solen och kollar på tv, typiskt att de visar ett avsnitt av csi miami som man redan har sett :S. Men Fringe kommer ju i kväll i falla fall, något att se på :)

Imon får det bli en tripp till gymmet, sedan får man lägga sig och sola framsidan av kroppen, rygger får nog vila ett tag, får bli en slö dag imon, ska bli lite skönt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0