25 december {Party}

Igår blev det party med Linda och Sara, så jävla kul. Lite "förfest" hemma hos Sara, lyckades hinka i mig 2 flaskor vin hehe. Linda börjar blöda näsblod i säker 1 timma och kvart, slutade lagom tills vi kom in till stan. Vi drog till Lipz, träffade en hel hög av grästorpare där.

Träffade en otroligt het brutta (Lindas kompis), så de han inte gå mer än 10 minuter innan man fick ett litet ragg, de va härligt :D. Grymt het *mumma*. Sedan blev det att vi hälde i oss en kanna Kimikaze (delad på 4). Blev en jävla massa dans, träffa ett bar döva grabbar, de va roliga. Sedan fick man springa ifrån en del killare, helt sjuk att de inte ger sig, vem vill få nobben om och om igen. Blev ytterligare 2 cider i magen, sedan blev de lite för mycket.

Kvart över 1 fick vi både ja och Linda nog så de va dags för lite mat. Linda halka om kring ute på stan, bambi på hal is, ligger och ålar sig utan för SEB banken. Inne på Amis blev de en stor samling av grästorpare och sedan kom lilla Niklas för att hämta oss, världens sötaste. På väg där ifrån träffa vi Hanna och co. De va mysigt :)

Hemma var man vid halv 3, slocknade med en gång, trött som bara den..

Alkohol - dans - hångel - underbara vänner








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0